Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Δάκρυα από Δορκοφίκη, συμπόνια από Καλαμπόκη!

Σκηνές που δείχνουν το μεγαλείο του αθλητισμού έγιναν από τις «παλιοσειρές» των ομάδων μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Ηλυσιακού που καταδίκασε σε υποβιβασμό τον τελευταίο.

Δάκρυα από Δορκοφίκη, συμπόνια από Καλαμπόκη
Ο Περικλής Δορκοφίκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στις δηλώσεις του λίγο μετά την ήττα του Ηλυσιακού από το Ρέθυμνο, που σήμανε και τον υποβιβασμό στην Α2.

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αν και το πιστεύαμε. Δεν φταίει κανένας Πίγκραμ για την ήττα. Παλέψαμε και είμαι υπερήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου», δήλωσε στην κάμερα της Nova προτού αποχωρήσει δακρυσμένος ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ, που «κάλυψε» τον Αμερικανό συμπαίκτη του για την απώλεια της μπάλας σε αιφνιδιασμό στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, που πέτυχε το καλάθι της νίκης (63-62), είπε: «Είχαμε κίνητρο και θέλαμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Λυπάμαι για τα παιδιά του Ηλυσιακού, γιατί έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια υπό δύσκολες συνθήκες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί δεν είμαστε στα play offs».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: