Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Με νοιάζει ο Πειραιάς, δεν είμαι ο Έλληνας Μπερλουσκόνι»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί αύριο (4/5), με αφορμή την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Με νοιάζει ο Πειραιάς, δεν είμαι ο Έλληνας Μπερλουσκόνι»
Το ενδιαφέρον του για το μέλλον της πόλης του Πειραιά και μόνο ώθησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με το σχήμα που ηγείται ο Γιάννης Μώραλης, όπως δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο «Βήμα της Κυριακής».

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να γίνει ο … Σίλβιο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας και πως δεν είναι τέτοιας λογικής. «Αν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, θα έφτιαχνα το δικό μου “Ποτάμι”, ή “Ελιά” ή “Νέα Ελλάδα”» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης στην εφημερίδα που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή (4/5).

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα που επισημαίνει, δεν διστάζει να αποκαλύψει πως αν δεν έθετε υποψηφιότητα στις εκλογές ο Γιάννης Μώραλης, θα ψήφιζε τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει ευθείες «βολές» προς τον Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον οποίο κατηγόρησε για μεγάλη απραξία και εξυπηρέτηση συμφερόντων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: