Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Βρήκε… Τσίριτς η ΑΕΚ!!

Και να κάνεις πέναλτι φέτος στην ΑΕΚ δεν υπάρχει σοβαρός λόγος άγχους. Ένα στα τρία βάζει. Από του χρόνου όμως θ’ απαγορεύεται. Γιατί ο Ζόριτς αποδεικνύεται… Τσίριτς από τη βούλα και δε χάνει κανένα!

Βρήκε… Τσίριτς η ΑΕΚ!
Όταν έφτασε ο Ντράγκαν Τσίριτς το 1999, όλοι πίστευαν ότι «θα ρίξει τα τσιμέντα».

Μπορεί λοιπόν οι μοναδικές ζημιές που έκανε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα να ‘ταν αυτές στο αεροδρόμιο του Ελληνικού (που γκρεμίστηκε απ’ τους φίλους της ΑΕΚ) αλλά είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα: Δεν έχανε πέναλτι!

Φαίνεται όμως ότι -σ’ αυτό το θέμα τουλάχιστον- τι Τσίριτς, τι… Ζόριτς! Διότι η ΑΕΚ επέλεξε τον νεαρό επειδή θεωρείται μεγάλη ελπίδα του ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου.

Πέραν ωστόσο της προσφοράς που (ελπίζεται ότι) θα έχει, δείχνει έτοιμος να λύσει κι ένα βασικό πρόβλημα της «Ένωσης»: Αυτό της απίστευτης αστοχίας απ’ τη βούλα!

Ενώ λοιπόν οι μελλοντικοί συμπαίκτες του (όσοι εξ αυτών παραμείνουν τελοσπάντων) κάνουν ευτυχισμένους τους αντίπαλους τερματοφύλακες -βάζοντας ένα πέναλτι στα τρία- ο νεαρός μεσοεπιθετικός συνεχίζει… αλάνθαστος απ’ τη βούλα.

Και ευστοχώντας ξανά από ‘κει (στο 5-1 της Τσέλικ επί της Ντέτσιτς) δεν έφτασε απλώς τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα Μαυροβουνίου. Αλλά έδειξε ικανός να… λύσει του χρόνου τα μάγια, σκοράροντας τρίτο σερί πέναλτι -με τα δυο προηγούμενα μάλιστα να χαρίζουν νίκες στην ομάδα του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: