Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χωρίς Αμπέντ, με… Αλαφούζο!

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Αμπέντ και δεν είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Με Αλαφούζο η προπόνηση, μικροπρόβλημα για τον Νάνο.

Χωρίς Αμπέντ, με… Αλαφούζο
Με μια απώλεια θα παραταχθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Αμπέντ στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο δεν ξεπεράστηκε κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής στη Λεωφόρου.

Εκεί, όπου θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Λαγός, παρά τα ράμματα που έκανε μετά το χτύπημα στο κεφάλι. Ο Νάνο αν και έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα, δεν πήρε μέρος στο διπλό λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον αστράγαλο, αλλά βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Αναστασίου και μένει να φανεί αν αύριο θα μπορέσει να παίξει.

Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απέδειξε ακόμα μια φορά πως βρίσκεται κοντά στην ομάδα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα, ενώ το βράδυ θα δειπνήσει με τους «πράσινους» στο ξενοδοχείο που θα αποσυρθεί η αποστολή.

Αναλυτικά, αυτή αποτελείται απ’ τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή,. Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: