Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Έτοιμος για εθνική ο Μπεργκ!!

Στη διάθεση του Έρικ Χάμρεν για το αυριανό παιχνίδι της Σουηδίας στην έδρα του Μαυροβουνίου τίθεται ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος δήλωσε ετοιμοπόλεμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Έτοιμος για εθνική ο Μπεργκ
Κρίσιμο θεωρείται το αυριανό – εκτός έδρας - παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας με το Μαυροβούνιο και στη Σουηδία φαίνεται πως περιμένουν πολλά από τον Μάρκους Μπεργκ.

Αυτό προκύπτει από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τα Μέσα της χώρας ο διεθνής φορ όσον αφορά την αγωνιστική του κατάσταση.

«Δεν σκέφτομαι καθόλου τον τραυματισμό μου. Δεν θα έπρεπε να συμβεί, αλλά πλέον είναι ωραίο να έχεις καλή ψυχολογία και να συνεχίζεις να κοιτάς μπροστά», ανέφερε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού και στη συνέχει απάντησε σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε κόντρα σε Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ:

«Αν ξεκινούσα, θα έπρεπε να παίξω για όσο θα άντεχα. Νιώθω εντάξει, πάντως. Πιστεύω ότι βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση».

Ο Μπεργκ, παράλληλα, δήλωσε άγνοια αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ερικ Χάμρεν σκέφτεται να τον ξεκινήσει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: