Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Λιοντάρι» ο Άρης!!

Μεγάλη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 2-1 πήρε ο Άρης που πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γ' Εθνικής. Τα υπόλοιπα νοκ-άουτ αποτελέσματα του θεσμού.

«Λιοντάρι» ο Άρης!
Οι δυο τους (μαζί με την Καβάλα) θα μονομαχήσουν για την άνοδο στη Football League απ' τον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής! Έστω κι αν πρώτη φετινή κόντρα τους ήταν για το Κύπελλο της κατηγορίας, ο Άρης ήταν αυτός που πανηγύρισε, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-1 επί του Πανσερραϊκού.

Οι Θεσσαλονικείς έτσι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού, όπου θα συναντήσουν πλέον την Καβάλα. Οι παίκτες του Κάμπος παρά το γεγονός πως έπαιζαν εκτός έδρας, προηγήθηκαν με το γκολ του Χιντασέλι (9') και το τέρμα του Ρένια (21'). Τα «λιοντάρια» πίεσαν πολύ στο δεύτερο μέρος, μείωσαν με τον Κούτλα (68') αλλά δε μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω πέραν του να διαμορφώσουν το τελικό 1-2, που έδωσε το εισιτήριο στους κίτρινους.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα διαμαρτύρονται για δύο διαιτητικές φάσεις, με αποκορύφωμα αυτή στο 90' όπου ισχυρίζονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως Πανσερραϊκός και Άρης θα τα ξαναπούν για το πρωτάθλημα, την προσεχή Κυριακή (14/12).

Τα αποτελέσματα (νοκ-άουτ) της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ' Εθνικής:


1ος όμιλος
Πανσερραϊκός - Άρης 1-2
Καβάλα - Καμπανιακός 1-0 παράταση (0-0 κ.α)

2ος όμιλος
Εθνικός Φιλιππιάδας - Δωτιέας Αγιάς 0-1
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Τρίκαλα 1-2

3ος όμιλος
Παναργειακός - ΠΑΟ Λουτρακίου 0-1
Καλαμάτα - Δόξα Μανωλάδας 3-5 παράταση (3-3 κ.α.)

4ος όμιλος
Ατρόμητος Πειραιά - Κηφισιά 0-1
Τριγλία Ραφήνας - Εθνικός Πειραιώς 0-1 παράταση (0-0 κ.α.)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: