Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πασάς: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον Βόρειο όμιλο»

O ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γιάννης Πασάς αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, για την παρουσία του κόσμου, όπως και στον μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην SuperLeague.

Αρχικά δηλώσε:

«Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με έναν εξίσου πολύ καλό προπονητή. Προσπαθούμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να αφήσουμε πίσω τον αγώνα με τον Εθνικό».


Σε ερώτηση σχετικά με την πρώτη απώλεια από το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών στο Καυτανζόγλειο ο παίκτης του Ηρακλή είπε: «Το έχουμε ήδη ξεπεράσει. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε την συνέχεια και το πως θα είμαστε καλύτεροι».

Μπήκε και στο κομμάτι της σύγκρισης με τις άλλες ομάδες για το θέμα της ανόδου και είπε: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στον Βόρειο όμιλο και δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Ήρθα στον Ηρακλή όχι μόνο γιατί είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και γιατί πρέπει όλοι μαζί να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που ανήκει, στην Super League».

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και πως οι έμπειροι παίκτες (Περόνε, Ρομάνο, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης) βοηθάνε τους νέους δήλωσε: «Είμαστε μια γροθιά. Όπως θα πρέπει να είναι οι μεγάλες ομάδες. Έχουμε καλές σχέσεις όλοι με όλους και αυτό λειτουργεί καλά και στην ψυχολογία. Σίγουρα μας βοηθάνε. Μαθαίνουμε μαζί τους και είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε στην ομάδα.

Για το οικονομικό κομμάτι του Ηρακλή αλλά και των άλλων ομάδων είπε: «Ο Ηρακλής σε σχέση με πέρσι είναι πολλά επίπεδα πάνω. Την περσινή σεζόν υπήρχαν πολλά προβλήματα οικονομικά όπως με έχουν ενημερώσει. Φέτος όλα είναι μια χαρά. Κανείς δεν έχει παράπονο. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να τηρούν τις πληρωμές στους ποδοσφαιριστές».

Σε ερώτηση για την παρουσία του κόσμου που είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα, είπε: «Ο κόσμος μας είναι παντού. Μας στηρίζει συνέχεια και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας. Το χειροκρότημα μετά το 0-0 με τον Εθνικό ήταν αυτό που κρατήσαμε από το παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Με αυτό το χειροκρότημα ανεβήκαμε ψυχολογικά και έτσι θα συνεχίσουμε».

Ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή τοποθετήθηκε και για την παρουσία των ομάδων που θα έρχονται στο Καυτανζόγλειο: «Στα εντός έδρας θα είμαστε πιο δύσκολα. Ο αντίπαλος θα έρθει να κλειστεί και να πάρει την ισοπαλία όπως έγινε την περασμένη Παρασκευή με τον Εθνικό. Ξέρουν ότι παίζουν με την μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας, τον Ηρακλή».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: