Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Είναι τελικός»!

Απόλυτη επίγνωση της σημασίας του αγώνα με την Γκινγκάμπ έχει ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς.

«Είναι τελικός»!
«Τελικό» χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Γκινγκάμπ ο Ραζβάν Ρατς, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη αν θέλει να πάρει τη νίκη-πρόκριση και πρόσθεσε πως το καλύτερο πράγμα που συνέβη στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα ήταν η «σφαλιάρα» από την Ξάνθη, αφού κατέβασε τους ποδοσφαιριστές από τα… σύννεφα.

Αναλυτικά:

Για το ματς:
«Είναι τελικός για μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι,. Έχουμε απόλυτη επίγνωση της σημασίας του αγώνα. Το μεγαλύτερο καλό για μας ήταν η ήττα στην Ξάνθη, παρά οι νίκες. Μας προσγείωσε και καταλάβαμε πως πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για το πρόγραμμα που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να δώσει τρίτο ματς σε λίγες μέρες:
«Η Γκινγκάμπ κατάφερε να κάνει διαχείριση των παικτών και καλά έκανε. Εμείς δεν μπορούσαμε. Μόνο ο Σαλπιγγίδης έμεινε στον πάγκο με την Ξάνθη. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κούραση υπάρχει, αυτό είναι λογικό, αλλά με το που ξεκινάει ένα παιχνίδι είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό».

Για το πώς θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ:
«Κάθε παίκτης και κάθε οπαδός ξέρει πολύ καλά τη σημασία του αγώνα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Είναι ένας τελικός. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε, όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε μόνο τη νίκη και αυτό είναι ξεκάθαρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: