Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Κακαρούδης: «Μεγάλη η απουσία του Χαραλαμπίδη»

Ιερό… τέρας χαρακτήρισε ο Κώστας Κακαρούδης τον Κώστα Χαραλαμπίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πως η απώλεια του αρχηγού είναι πολύ μεγάλη.

Κακαρούδης: «Μεγάλη η απουσία του Χαραλαμπίδη»
Μεγάλη απώλεια χαρακτήρισε τον τραυματισμό του Κώστα Χαραλαμπίδη ο Κώστας Κακαρούδης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως όλα στην Ευρώπη. Ήταν οριακό γιατί με νίκη εξασφαλίζαμε την πρόκριση. Προσπαθήσαμε πολύ, ήταν πολλές οι δυσκολίες στο ματς. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Κακαρούδης.

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο: «Μέσα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν πολλές διακυμάνσεις. Εκείνη τη στιγμή έγιναν καλές άμυνες, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για το αν έχει χαθεί κάπως η χημεία της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη: «Η απουσία του Κώστα είναι πολύ μεγάλη για εμάς. Ακόμα προσπαθήσουμε να ζήσουμε με αυτήν. Εκτός του αγωνιστικού είναι και το εξωαγωνιστικό που συνεισφέρει πολύ. Έχουμε και έναν καινούργιο παίκτη που προσπαθούμε να τον βάλουμε στην οικογένεια μας. Ο Κώστας είναι “ιερό τέρας”. Φοβερός παίκτης, αθλητής και άνθρωπος. Μακάρι να είναι το συντομότερο δυνατό κοντά μας».

Για το αν έχουν σκεφτεί την επόμενη φάση: «Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα θα είναι δυσκολότερα, αλλά και σε αυτή τη φάση αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες. Κοιτάμε αγώνα με τον αγώνα, να παίρνουμε τη νίκη όπου μπορούμε και να συνεχίσουμε και εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: