Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Κι όμως, έχει κίνητρα!!

Ιδανικά θέλει να ολοκληρώσει ο Αστέρας Τρίπολης τη φετινή – ονειρεμένη πορεία του στο Europa League, θέλοντας τη νίκη απόψε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν.

Κι όμως, έχει κίνητρα!
Το αποψινό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης είναι το τελευταίο του στο φετινό – μεγάλο ταξίδι του στο Europa League.

Η προσπάθεια των Αρκάδων που ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου με αντίπαλο τη Ροβανιέμι και ολοκληρώνεται απόψε στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν (20:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αν και οι Αρκάδες δεν έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχουν αρκετά κίνητρα για να αποδράσουν με το «διπλό» από τη Σερβία. Πρώτα από όλα θέλουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι τον θεσμό, αφού στην τρίχρονη παρουσία μακριά από την έδρα τους (4 ισοπαλίες και 4 ήττες) δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν και φιλοδοξούν να το πετύχουν σήμερα.

Παράλληλα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει τη νίκη για να είναι ανάμεσα στους «ισχυρούς», σε όλες τις κληρώσεις στις πρώτες φάσεις των προκριματικών του Europa League της επόμενης περιόδου και να δώσει βαθμούς στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Όσον αφορά τα πλάνα του κ. Βεργέτη, την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλο και Παντελιάδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τιέ Μπι και Κουρμπέλης, με τους Γιαννιώτη και Μπακασέτα πιο μπροστά.

Ο Νίκο θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μπαράλες θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαντής, Κυριακόπουλος, Μπαντιμπανγκά, Τσοκάνης, Μάσα, Πάρα και Μουνάφο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: