Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Φορ από Πορτογαλία, ματιές σε Ελλάδα!!

Στην Πορτογαλία φέρεται να εντόπισε τον σέντερ φορ που θέλει η ΑΕΚ και τον παίκτη θα δει από κοντά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Κεϊτά, Μαρτίνες, αλλά και… Έλληνες αρέσουν από Super League.

Φορ από Πορτογαλία, ματιές σε Ελλάδα
Η ΑΕΚ φαίνεται πως εντόπισε τον σέντερ φορ που ψάχνει και αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει στην Πορτογαλία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι». Μάλιστα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να βρεθεί μέσα στο σαββατοκύριακο στη χώρα για να τον παρακολουθήσει από κοντά και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επαφές με την πλευρά του εκλεκτού.

Την ίδια ώρα, η «Ένωση» έχει στραμμένα τα μάτια της και σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά. Ο μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού Νικολάς Μαρτίνες και ο μεσοαμυντικός της Καλλονής Πολ Κεϊτά είναι δύο ποδοσφαιριστές που αρέσουν και για τους οποίους δεν αποκλείεται να υπάρξει (αν δεν έχει ήδη γίνει) επαφή. Στη λίστα υπάρχουν και ενδιαφέροντες Έλληνες παίκτες, όπως ο Δημήτρης Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης, που παίζει σαν στόπερ κι αμυντικό χαφ, αλλά και ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας, που αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός.

Τρεις οι επιλογές

Όλα δείχνουν πως ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του Μιχάλη Μπακάκη την Κυριακή στο Κρανίδι απέναντι στην Ερμιονίδα (15:00), ακόμη κι αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο ως δεξί μπακ, ενώ στα υπόψη υπάρχουν και οι λύσεις των Γεωργέα και Ρόβα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: