Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Καθοριστικό παιχνίδι στη Τούμπα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης. Μίλησε για την σημερινή (11/12) αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με την Γκινγκάμπ ενώ θυμήθηκε και τις ιστορικές αναμετρήσεις με την Λιόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ:
«Είναι ένα πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ ξέρει συο γήπεδο του να παίρνει αποτελέσματα ειδικά στην Ευρώπη. Η Γκινγκάμπ, τρέχει πάρα πολύ και δεν θα είναι εύκολη ομάδα. Θα χρειαστεί και ο ΠΑΟΚ να τρέξει σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο ρυθμός των Γάλλων δεν πέφτει και πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο».
Για τις ιστορικές αναμετρήσεις με την Λιόν:
«Το 1973 όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ ήμουν με την Λιόν στο πρώτο παιχνίδι στον πάγκο και στο δεύτερο έπαιξα κιόλας. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ. Είχαμε φοβερή ομάδα ιδιαίτερα στην επίθεση. Σε δύο παιχνίδια τις είχαμε βάλει 7 γκολ. Στο 4-0 πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Παρίδης που είχε βάλει 2 γκολ ενώ πάρα πολύ καλός ήταν ο Ασλανίδης. Βέβαια και ο Κούδας έβγαζε τρομερές μπαλιές με την μαεστρία του. Εγώ δεν θεωρούσα τον εαυτό μου έτοιμο αλλά ο Σάνον μου έδωσε και συμμετοχή».
Για το πώς γνώρισε τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Είχα μείνει άφωνος όταν είχα πρωτοέρθει καθώς στην ατομική προπόνηση που έκανα είχε 2.000 κόσμο. Όταν ερχόταν κάποιος από το εξωτερικό, ο κόσμος είχε λατρεία. Μετά στο παιχνίδι απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω πόσο κόσμο είχε. Εκείνη την εποχή το ποδόσφαιρο ηταν λατρεία για τους ΠΑΟΚτσήδες».
Για τους παίκτες από τους Μπέμπηδες που έπαιξαν στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανσεραικό:
«Στην νίκη του Άρη έπαιξαν και 3 παίκτες που βγήκαν από τους Μπέμπηδες. Η ακαδημία μας έχει συνεργασία με τον Άρη, έχουν πάει παίκτες και προπονητές στο παρελθόν και χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά να αξιοποιούνται».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: