Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Να ματώσουμε την φανέλα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος.
Θυμήθηκε τις αναμετρήσεις του «Δικεφάλου» με την Λιόν ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις σπουδαίες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με την Λιόν:
«Ήταν πολύ μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα και είχαμε κερδίσει 4-0 . Το δυστύχημα είναι πως δεν το έδειξε η τηλεόραση.  Σε εκείνο το παιχνίδι είχε βάλει 2 γκολ ο Παρίδης, 1 ο Ασλανίδης και 1 ο Σαράφης. Είχε 45.000 κόσμο μέσα στο γήπεδο, δεν έπεφτε καρφίτσα και όλοι χάρηκαν το παιχνίδι και τα πολλά γκολ. Η Λιόν τότε είχε πάρα πολύ καλή ομάδα, με πολλούς διεθνείς και έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Γαλλία. Δεν ξεχνιέται η αναμέτρηση εκεί. Πολύ καλό παιχνίδι έγινε και μέσα στην Γαλλία που φέραμε 3-3. Ήταν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα με πολλές ανατροπές. Η ομάδα τότε έπαιζε φοβερό ποδόσφαιρο, είχε μια συνοχή, μια χημεία και κοιτούσε πάντα το παιχνίδι που ερχόταν. Ότι παιχνίδι περνούσε το ξεχνούσαμε είτε το αποτέλεσμα ήταν θετικό είτε αρνητικό».
Για το πόσο επηρεάζει τον αντίπαλο ο κόσμος της Τούμπας:
«Πάντα ο κόσμος του ΠΑΟΚ παίζει καθοριστικό ρόλο μέσα στη Τούμπα. Όσοι περνάν μέσα από την Τούμπα βλέπουν πως ο κόσμος ζει και νιώθει το παιχνίδι. Εκείνες τις εποχές είχε 45.000 κόσμο και δεν χωρούσε τίποτα. Υπήρχε τρομερός παλμός και το ζούσαν όλοι το παιχνίδι».
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ:
«Πιστεύω πως θα κερδίσουμε αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να ματώσουμε την φανέλα. Δεν είναι εύκολος ο αντίπαλος, είναι γρήγορος μπροστά αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρωτοβουλία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Γκινγκάμπ έχει καλούς παίκτες, μπορούν να μας αιφνιδιάσουν και θέλουμε συγκέντρωση. Προχωράμε μπροστά, ξεχνάμε τι έγινε στη Ξάνθη και συνεχίζουμε».
Για την ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι μικρό και χρειάζονται οπωσδήποτε ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά. Πάντα πάσχουμε και πάντα προσπαθούμε να βρούμε μια λύση στο αμυντικό δίδυμο. Ο Άγγελος έχει την φιλοσοφία να προωθήσουμε δικούς μας παίκτες που θα νιώθουν ΠΑΟΚ για να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν εναλλακτικές, οι παίκτες επιβαρύνονται και ο Άγγελος δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: