Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μόνο νίκη, τίποτα άλλο!!

Μονόδρομο αποτελεί για τον ΠΑΟΚ η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την Γκινγκάμπ, ώστε να περάσει εκείνος στους «32» του Europa League και να παρατείνει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και το νέο έτος.

Μόνο νίκη, τίποτα άλλο!
Τα δεδομένα είναι απλά για τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται απόψε το βράδυ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γκινγκάμπ (22:05, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ώστε να περάσει εκείνος στους «32» του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να επικρατήσουν των Γάλλων, παίρνοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης τα τελευταία πέντε χρόνια (με μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2012/13 που είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά από τη Ραπίντ Βιέννης).

Η Τούμπα αναμένεται να είναι κατάμεστη, καθώς αναμένεται να δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 15.000 οπαδοί στις εξέδρες και η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχει στο πλευρό της τον… δωδέκατο παίκτη της.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους Θεσσαλονικείς. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς. Στον άξονα θα είναι ο Τζιόλης με τον Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Σαλπιγγίδης και ο Τζανδάρης.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Περέιρα και Αθανασιάδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Μάρτενς, Σπυρόπουλος, Κουλούρης, Κίτσιου, Παπαδόπουλος και Γκολάσα.

Προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει απέναντι σε γαλλικού συλλόγους στην έδρα του.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

14/12/2005 ΠΑΟΚ-Ρεν 5-1
01/10/92 ΠΑΟΚ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-3
15/09/82 ΠΑΟΚ-Σοσό 1-0
07/11/73 ΠΑΟΚ-Λιόν 4-0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: