Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ο ρυθμιστής Τζιόλης και οι άλλοι!

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη στον «τελικό» με την Γκινγκάμπ για να προκριθεί στους «32» του Europa League και κανείς δεν περισσεύει για τον «Δικέφαλο». Πως ο Τζιόλης ρυθμίζει την ενδεκάδα.

Ο ρυθμιστής Τζιόλης και οι άλλοι
Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι απλά απόψε το βράδυ στην Τούμπα. Κερδίζει και συνεχίζει στο Europa League. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση στην κλήρωση για τους «32» θα βρεθεί η Γκινγκάμπ και όχι αυτός.

Ο Τζιόλης ήταν ερωτηματικό, μέχρι ν’ ανακοινωθεί η αποστολή. Ο Έλληνας μέσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μοιάζει με ρυθμιστή της ενδεκάδας. Δεδομένων των συνθηκών κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο και οι Τζαβέλλας, Σκόνδρας που επίσης αντιμετώπισαν θέματα με τραυματισμούς.

Έτσι λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν με τερματοφύλακα τον Γλύκο, αριστερά στην άμυνα τον Ρατς, δεξιά τον Σκόνδρα, στόπερ τους Βίτορ, Τζαβέλλα, τριάδα στη μεσαία γραμμή τους Κάτσε, Τζανδάρη, Τζιόλη και επιθετική τριπλέτα τους Περέιρα, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: