Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Προς Γλυφάδα το Λιγκ Καπ!

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» αποφασίστηκαν στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΣΑΠ- Αγωνιστική στις 28 Δεκεμβρίου.

Προς Γλυφάδα το Λιγκ Καπ
Η 111η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε σήμερα και αποφασίστηκαν τα εξής:

* Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε οι αγώνες της 10ης αγωνιστικής να γίνουν στις 28 Δεκεμβρίου 2014.

* Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φάιναλ-4 League Cup «Νίκος Σαμαράς» (31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου) κι εντός μιας εβδομάδας θα αποφασιστεί ο τόπος διεξαγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερη έδρα είναι το κλειστό της Γλυφάδας, ενώ πρόταση για την διοργάνωση κατέθεσε και ο Φοίνικας Σύρου.

* Ενημερώθηκαν τα μέλη για την πρόταση της NOVA για επέκταση του συμβολαίου.

* Ενεκρίθη ο προϋπολογισμός 2014-2015.

* Έγινε ενημέρωση των μελών του ΔΣ από το προεδρείο, για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ Ιωάννη Ανδριανό, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/12/2014.

* Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη θεσμοθέτηση του Μνημονίου μεταξύ των ΕΣΑΠ - ΕΟΠΕ - ΠΑΣΑΠ και αφορούν διακανονισμούς οφειλών αθλητών - Ανώνυμες Εταιρείες - Επιτροπή Αδειοδότησης.

* Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή πρωταθλήματος. Η σύνθεση της: Πρόεδρος: Χρήστος Γρόλλιος, Μέλη: Θεόδωρος Δεληγιαννάκης, Χρήστος Καρβούνης. Αναπληρωματικά Μέλη: Κώστας Ρωμανός, Δημήτρης Κάσσαρης.

* Έγινε ενημέρωση στο ΔΣ της ΕΣΑΠ από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ Δ. Παπασταύρου για το μέλλον της ΑΕΚ. Η πλευρά της ΑΕΚ δεσμεύτηκε να ενημερώσει για τις τελικές αποφάσεις τους , την ΕΣΑΠ, το αργότερο μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός διαβεβαιώνοντας πως θα γίνει κάθε προσπάθεια ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τρέχον πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: