Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγμένος Παναθηναϊκός!!

Θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι απ’ το Europa League και θα προσπαθήσει να το κάνει με αρκετές αλλαγές απέναντι στην Εστορίλ. Ο Γιάννης Αναστασίου δίνει ανάσες σε βασικά «γρανάζια» του Παναθηναϊκού.

Αλλαγμένος Παναθηναϊκός
Με έξι απουσίες αναγκαστικές και μη θα παραταχθεί απέναντι στην Εστορίλ ο Παναθηναϊκός, όπου ελπίζει το βράδυ της Πέμπτης να πανηγυρίσει την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη για φέτος, αποχωρώντας απ’ το Europa League με ψηλά το κεφάλι.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να δώσει ανάσες σε Σίλντενφελντ, Μέντες, Πέτριτς και Νάνο, προκειμένου να ξεκουραστούν και να είναι πιο φρέσκοι στη συνέχεια των εν Ελλάδι υποχρεώσεων του τριφυλλιού.

Από ‘κει και πέρα εκτός είναι ο Κοτσόλης που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, καθώς και ο Σπυρόπουλος που δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμα.

Απ’ την άλλη, βέβαια, ο Ντάνιελ Πράνιτς επιστρέφει στην αποστολή ύστερα από δύο αγώνες (λόγω του οικογενειακού προβλήματος που είχε), όπως και ο Μπούρμπος που δεν έπαιξε λόγω καρτών κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είναι δεδομένο πως κάποιοι θα πάρουν εκ νέου ευκαιρίες απ' τον κόουτς των πρασίνων.

Η αποστολή: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπούι, Σταματάκης, Ντίνας, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης, Καρέλης, Ατζαγκούν, Δώνης και Μπεργκ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: