Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Παπαντωνίου: «Αυτοπεποίθηση και σιγουριά»

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο και του Μάκη Αγγελόπουλου στην ηγεσία της ΚΑΕ γεμίζουν αισιοδοξία τον Νώντα Παπαντωνίου για το μέλλον της ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παπαντωνίου: «Αυτοπεποίθηση και σιγουριά»
Αισιόδοξος για το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ για πολλούς λόγους δηλώνει ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο 24χρονος γκαρντ μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως η έλευση των Ντράγκαν Σάκοτα και Μάκη Αγγελόπουλου έχουν ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον. Παράλληλα αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία, τον… ανταγωνισμό με τον Γιάννη Αθηναίου, τον τραυματισμό του, αλλά και τον κόσμο της «Ένωσης».

Αναλυτικά, ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στον Μαρίνο Πρίντεζη και την εκπομπή «Playball» για:

-το αν είχε αφήσει «εκκρεμότητες» από το προηγούμενο πέρασμά του από την ΑΕΚ: «Δεν θεωρώ πως επέστρεψα για να συνεχίσω κάτι που άφησα στη μέση. Η ζωή έτσι είναι. Έφυγα τη σεζόν 2009/10, ίσως και καλύτερα γιατί δεν έζησα να δω τον υποβιβασμό σαν παίκτης της. Ελπίζω μετά το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς να υπάρχει ανάλογη συνέχεια, με την έλευση του νέου προπονητή και της νέας διοίκησης».

-την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα: «Αυτή η ομάδα είναι καινούρια, έχουν γίνει πολλές αλλαγές και δεν είχαμε βρει ακόμη ρυθμό. Με τον κύριο Σάκοτα έχουμε βελτιωθεί και ο καθένας έχει βρει το ρόλο του, αν και είχαμε μια ήττα από τον Άρη που πάντως ήταν εντός προγράμματος».

-τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Τα λόγια για τον κόουτς είναι περιττά. Η εμπειρία και η πορεία του τα λένε όλα. Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για αυτόν. Με την παρουσία του, αλλά και του Άγγελου Κορωνιού στον πάγκο, εγώ προσωπικά νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά».

-την έλευση του Μάκη Αγγελόπουλου στην κεφαλή του συλλόγου: «Ευτυχώς έγιναν μαζί αυτά τα βήματα. Και ένας καλός προπονητής, αλλά κι ένας ισχυρός διοικητικός ηγέτης ήρθαν στην ομάδα για να φέρουν την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Στην προηγούμενη θητεία μου αυτό που έλειπε κυρίως από την ΑΕΚ ήταν η διοικητική σταθερότητα. Αυτό μόνο μπορεί να της δώσει ένα καλό μέλλον».

-την πορεία της αποθεραπείας του: «Είναι ό,τι χειρότερο για έναν αθλητή να έχει έναν τραυματισμό. Ευτυχώς με τη βοήθεια των γιατρών και του φυσιοθεραπευτή πηγαίνω όλο και καλύτερα κι ελπίζω σύντομα να επιστρέψω στη διάθεση του προπονητή. Ακόμη πάντως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε θα γίνει αυτό με ακρίβεια».

-τη συνύπαρξή του με τον Αθηναίου στην περιφέρεια: «Η ομάδα από τη στιγμή που έφυγε ένας παίκτης, χρειαζόταν ενίσχυση στην περιφέρεια. Τον Γιάννη τον ξέρω καλά, είμαστε φίλοι και μπορούμε να παίξουμε ακόμη μαζί. Μου αρέσει να έχω καλούς συμπαίκτες, γιατί έτσι γίνομαι κι εγώ καλύτερος».

-τη βοήθεια του κόσμου στο ΟΑΚΑ: «Δεν έχω νιώσει ότι το ΟΑΚΑ είναι αχανές, γιατί ο κόσμος ήταν παρών σε όσα παιχνίδια έχουμε δώσει. Ελπίζω να χαροποιήσουμε τον κόσμο με τα αποτελέσματά μας, γιατί είναι έκτος παίκτης μας. Όσο περισσότερος κόσμος έρχεται στο γήπεδο, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να σκεφτεί κάποιος να μας νικήσει».

-το στόχο της φετινής ΑΕΚ: «Όλοι θέλουμε να φτάσει η ομάδα στα play offs, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι στα Τρίκαλα που καίγονται για τη νίκη και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

-το ματς με τα Τρίκαλα: «Τα Τρίκαλα προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα και ο κόουτς θα προσπαθήσει να εμψυχώσει ειδικά τους ξένους. Το κλειδί θα είναι να σταματήσουμε τον Ίνγκραμ και τον Μπόουι, που θα πάρουν πολλές επιθέσεις. Θα πρέπει να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: