Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Παρελθόν ο Πόνσε!!

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Ντανιέλ Πόνσε από τον Παναιγιάλειο, με τον Αργεντινό να αποχωρεί «για σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους», όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Παρελθόν ο Πόνσε
Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο Ντανιέλ Πόνσε.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους για την αποχώρησή του και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Sergio Daniel Ponce έλυσε, κοινή συναινέσει με την αιγιώτικη ομάδα, το συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει οικιοθελώς από τον σύλλογο, επικαλούμενος σοβαρότατους οικογενειακούς λόγους, κάτι που σεβάστηκε και έκανε δεκτό η διοίκηση του Παναιγιάλειου, η οποία τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».


«Θέλω να με καταλάβετε και να με συγχωρήσετε»

Ο Αργεντινός αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα για τις συνθήκες που συνάντησε και παράλληλα εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

«Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που γνώρισα εδώ στο Αίγιο, από τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας. Όμως, ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα με αναγκάζει να επιστρέψω στην πατρίδα μου, διότι πάνω απ’ όλα βάζω την οικογένειά μου.

Έχω πολλά χρόνια που ζω μακριά από τους γονείς μου και αυτό μου έχει στοιχίσει… Είμαι πολύ στενοχωρημένος που φεύγω από μια ομάδα, από την οποία είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος. Γνωρίζω πως ήμουν ένας σημαντικός παίκτης για τον Παναιγιάλειο, όμως θέλω να με καταλάβετε και να με συγχωρήσετε.

Θέλω να γνωρίζετε πως, σε περίπτωση που ξεπεράσω το πρόβλημά μου, εύχομαι και επιθυμώ να επιστρέψω στο Αίγιο, καθώς οφείλω να πω δημοσίως πως ο Παναιγιάλειος είναι ο μοναδικός σύλλογος που μου συμπεριφέρθηκε τόσο σωστά όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Ελλάδα»,
ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: