Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ζέκα: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»

Την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια στον Παναθηναϊκό εξέφρασε σε συνέντευξή του ο Ζέκα που χαρακτήρισε την απόφασή του να ντυθεί στα πράσινα ως την καλύτερη της επαγγελματικής του ζωής.

Ζέκα: «Η καλύτερη απόφαση της ζωής μου»
Συνέντευξη στη «Record» παραχώρησε ο Κάρλος Ζέκα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόφασή του να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκό. Όπως είναι φυσικό, αναφέρθηκε στον Φερέιρα, τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ελλάδα, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει «πράσινος» για πολλά χρόνια ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ερχομός μου στον Παναθηναϊκό ήταν η καλύτερη επαγγελματική απόφαση που έχω πάρει. Ήμουν τυχερός γιατί εκείνη την περίοδο αγωνιζόμουν με την Σετούμπαλ στην 3η κατηγορία και οφείλω να ευχαριστήσω τον Μανουέλ Φερνάντες γιατί σε αυτόν οφείλεται ό,τι έχει συμβεί στη ζωή μου. Αυτός ήταν που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητες μου σ' επαγγελματικό επίπεδο.

Θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Φερέιρα διότι αυτός με έφερε στον Παναθηναϊκό και μου έμαθε αρκετά. Δεν μετανιώνω που ήρθα στην Ελλάδα και ελπίζω να μείνω πολλά χρόνια» δήλωσε ο Ζέκα, ο οποίος –όπως αναφέρει η Record- πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κουβέντας επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει για χρόνια στο «τριφύλλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: