Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά»

Κανένα άγχος δεν έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης πριν το ματς με την Γκινγκάμπ. Όπως τόνισε, η ομάδα έχει πετύχει φέτος επειδή παίζει δίχως στρες και τα έχει αφήσει όλα στη Μεγαλόχαρη.

«Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά»
Έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, δηλώνει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως η ομάδα δεν έχει κανένα άγχος αφού εμπιστεύεται την Παναγιά. Άλλωστε, όπως επανέλαβε, κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει τη φετινή πορεία.

Παράλληλα, μίλησε για τον Τζαβέλλα και το παράπτωμά του λέγοντας πως χειρίστηκε λάθος την υπόθεση και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Σκόνδρας και Τζιόλης.

Αναλυτικά:

Για το αν δημιουργεί άγχος το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κανένα άγχος. Τα έχουμε αφήσει όλα στην Παναγιά. Φτάσαμε μέχρι εδώ επειδή δεν έχουμε άγχος. Μακάρι να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε. Ελπίζω στο τέλος του αγώνα να είμαι ικανοποιημένος και όχι θυμωμένος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, πειθαρχημένη».

Για τον Τζαβέλλα και το αν είναι στα πλάνα του:

«Είμαι εδώ για τον ΠΑΟΚ. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ας λέει ό,τι θέλει. Ο Τζαβέλλας κάνει θεραπεία κι ελπίζω αύριο να είναι καλά.Το θέμα φυσικά και θεωρείται λήξαν. Έκανα λάθος ίσως που βγήκα και δεν τον κάλυψα. Εγώ είμαι ο αρχηγός της οικογένειας. Έπρεπε να βγω να τον καλύψω και δεν το έκανα. Άσχετα με το αν έκανε λάθος ή όχι. Κανένας γονιός δεν σκοτώσει το παιδί του. Δεν είμαι εδώ για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Μπορείτε να πείτε για μένα ό,τι θέλετε. Όταν το ίδιο συμβαίνει με τα παιδιά μου, είμαι υποχρεωμένος να κάνω το αυτονόητο».

Για τον Σκόνδρα και τον Τζιόλη και τους τραυματισμούς τους:

«Έχουμε πολλά προβλήματα. Ο Τζιόλης κουβαλά εδώ κι ένα χρόνο έναν τραυματισμό. Δεν έχουν την πολυτέλεια να τον ξεκουράσουμε και να τον αφήσουμε να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Δίνει και την ψυχή του για την ομάδα. Τον Σκόνδρα θα τον περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μ’ αρέσουν οι δικαιολογίες. Ανεξάρτητα με τις απουσίες πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Κάναμε μεγάλο ταξίδι σε πρωτάθλημα, Κύπελλο κι Ευρώπη για να φτάσουμε εδώ στο τελευταίο παιχνίδι κι ελπίζω να μας βοηθήσει η Παναγιά. Ό,τι πει η Παναγιά θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: