Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η αντιπαράθεση Μυροφορίδη – Παπαϊωάννου στον αέρα του Metropolis!! (audio)

Την αντίδραση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής Παύλου Μυροφορίδη προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Αθλητικό Metropolis. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Φθιώτιδας κατήγγειλε ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή Ντελέκου από ανθρώπους του Ηρακλή, αφήνοντας, παράλληλα αιχμές για την διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Λαμίας που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Μυροφορίδη:

«Μιλάτε για την διαιτησία, αλλά δεν αναφέρατε την μούντζα του Περόνε στον επόπτη στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου, η οποία είναι κόκκινη κάρτα. Δεν την είδατε την μούντζα; Και μάλιστα από Φθιωτό διαιτητή, τον κ. Μπλούνα, ο οποίος μου είπε ότι αν έβγαζα κόκκινη κάρτα δεν θα έφευγα από το Καυτανζόγλειο. Εμείς δεν έχουμε άκρες με την διαιτησία. Κάποιες άλλες ομάδες έχουν άκρες, και ίσως έχουν και εντεταλμένους. Βγάζει μια ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου και λέει ότι το τηλέφωνο του διαιτητή ήταν κατειλημμένο στο ημίχρονο. Ποιος τον έπαιρνε τηλέφωνο και ξέρει ότι ήταν κατειλημμένο; Γιατί εγώ τηλέφωνα διαιτητών δεν έχω. Μήπως ο Ολυμπιακός Βόλου ξέρει κάτι παραπάνω; Ας ανοίξει ο εισαγγελέας τα τηλέφωνα όλης της διοίκησης και πρώτα πρώτα το δικό μου», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο φάγαμε κατακέφαλα ξύλο στα αποδυτήρια από ανθρώπους που δηλώνονταν ως φυσιοθεραπευτές του Ηρακλή, αλλά στην πραγματικότητα ήταν μπράβοι. Το δηλώνω αυτό στον αέρα επίσημα για να το ακούσουν και οι άνθρωποι του Ηρακλή που το παίζουν αθώες περιστερές. Εγώ είμαι επιχειρηματίας με φορολογική δήλωση, δεν ήρθα από το πουθενά και θέλω να φτιάξω μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα στη Λαμία και όχι μια ομάδα καρναβάλι όπως είναι κάποιοι άλλοι. Με αυτά που είδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτά τα δύο χρόνια πρέπει να γράψω βιβλίο».

Μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου και την αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Μυροφορίδη στο ηχητικό που ακολουθεί:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: