Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Όλα καλά στον Ολυμπιακό!

Με τον Μάντζαρη να προπονείται κανονικά, τους Λοτζέσκι-Κατσίβελη να επιστρέφουν στη 12αδα και τον Πέτγουεϊ να προπονείται προληπτικά χαλαρά συνεχίζει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία εν όψει Ερ. Αστέρα.

Όλα καλά στον Ολυμπιακό
Σχεδόν… χωρίς πονοκεφάλους περιμένει ο Ολυμπιακός να «σφραγίσει» την πρωτιά στο Top 16 στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ την Παρασκευή.

Κι αυτό γιατί με εξαίρεση τις απουσίες των Πρίντεζη και Παπαπέτρου, φαίνεται πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης προπονήθηκε κανονικά μετά τις χθεσινές μικροενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ πανέτοιμοι είναι και οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Κατσίβελης, που θα επιστρέψουν στη δωδεκάδα. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ γυμνάστηκε πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους, αλλά για προληπτικούς λόγους, καθώς ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά στα εισιτήρια, περίπου 1.500 έχουν απομείνει, αλλά αναμένεται κι αυτά να εξαντληθούν από τους φίλους του Ολυμπιακού που ετοιμάζουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στα «αδέρφια» τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: