Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Μία κόλαση περιμένει την Γκινγκάμπ»

Αφιέρωμα στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα έκανε η γνωστή γαλλική ιστοσελίδα Equipe, τονίζοντας ότι η Γκινγκάμπ καλείται να βγει αλώβητη από μία… κόλαση!

«Μία κόλαση περιμένει την Γκινγκάμπ»
Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για τον κρίσιμο αγώνα με την Γκινγκάμπ, με την ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας «Equipe» να κάνει αφιέρωμα στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Τούμπα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Αν και η χωρητικότητα μειώθηκε σε 28.703 θέσεις, υπάρχει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Οπως για παράδειγμα έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον ημιτελικό Κυπέλλου, στις 16 Απριλίου, οι φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα, αντάξια εκείνης της μεγάλης βραδιάς.

Αυτό το βίντεο δείχνει τον ενθουσιασμό τους κατά την είσοδο των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας με 2-1, κέρδισε με 1-0 στην έδρα του και προκρίθηκε στον τελικό. Αν και η UEFA επιβάλλει αυστηρές ποινές, όπως για παράδειγμα για την χρήση φωτοβολίδων, ο κόσμος του ΠΑΟΚ παραμένει εξαιρετικά εκδηλωτικός στις ευρωπαϊκές συναντήσεις.

Ακούγονται τραγούδια, υπάρχουν σημαίες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν όλο το φάσμα για να εντυπωσιάσουν την αντίπαλη ομάδα". Ακόμη γράφεται πως η Ρεν, η Σοσό και Λυών έχουν χάσει στην Τούμπα και μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταφέρει να αντισταθεί στο... εχθρικό κλίμα που υπάρχει στην έδρα των "ασπρόμαυρων", σε ένα ματς που διεκόπη και το κέρδισε με 0-2 στα χαρτιά. Να σημειωθεί πως υπάρχουν τρία VIDEOS από τα ματς του "Δικεφάλου" απέναντι σε Ολυμπιακό, Αρη και Αγιαξ
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: