Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ίσκο: «Να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ»

Να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας σε όποια θέση έχει ανάγκη η ομάδα, θέλει ο Ίσκο, όπως είπε σε δηλώσεις του, ενώ επισήμανε ότι έχει βελτιωθεί από τότε που ξεκίνησε να παίζει στο κέντρο.

Ίσκο: «Να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ»
Να παίζει σε όποια θέση τον χρειάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Ίσκο, ο οποίος τόνισε ότι η νέα του θέση στο κέντρο τον έχει βοηθήσει να ολοκληρωθεί ως παίκτης.

«Το να παίζω στο κέντρο με έχει βοηθήσει να γίνω πιο ολοκληρωμένος παίκτης. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα όπως μπορώ. Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, όμως ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται την ομάδα», είπε ο 22χρονος άσος που, στη συνέχεια, μίλησε για το σερί της ομάδας του.

«Όλοι οι παίκτες είμαστε χαρούμενοι με τη φόρμα της ομάδας και το σερί νικών μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να βελτιωθούμε και άλλο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια, όμως στο τέλος το μόνο που μετράει είναι τα τρόπαια», κατέληξε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Παρασκευή εκτός έδρας την Αλμερία για τη 15η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και, αν νικήσει, θα πετύχει την 20η συνεχόμενη νίκη της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: