Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Παγίδα το παιχνίδι με Γκινγκάμπ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του «Δικεφάλου» με την Γκινγκάμπ και τόνισε πως το παιχνίδι κρύβει παγίδες.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:       
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ:
«Έχουν άλλη νοοτροπία είναι επαγγελματίες 100% και ζουν για το ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μας παρασύρει η βαθμολογική θέση της Γκινγκάμπ γιατί έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Θα έρθει για ένα αποτέλεσμα και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι προσεχτικός. Θα το παλέψουν το παιχνίδι και τους βοηθάει και ο καιρός. Στη Γαλλία βρέχει, χιονίζει και τα γήπεδα είναι βαριά. Είναι μια πολύ μεγάλη παγίδα γιατί ο ΠΑΟΚ πάει για ένα αποτέλεσμα. Λίγο ανοιχτούς αν μας βρουν στην άμυνα, επειδή δεν έχουμε γρήγορες επιστροφές θα μπορούν να μας κάνουν ζημιά».
Για τον Μπλάζεβιτς:
«Έχω χρόνια να μιλήσω με τον Μπλάζεβιτς. Σαν άνθρωπος ήταν από τους καλύτερους που είχα γνωρίσει μέσα στο ποδόσφαιρο. Είχε γίνει εκείνο το ατύχημα με την γυναίκα του, αναγκάστηκε να φύγει για την Αυστρία ενώ ήθελε 3-4 μέρες να τελειώσει η προετοιμασία. Τότε δεν είχαμε προπονητή τερματοφυλάκων και γυμναστή αλλά όλο το τιμ ήμασταν 4 άτομα. Είχα αναλάβει όλες τις θέσεις τότε. Ήταν πολύ τζέντλεμαν και ενημερωμένος. Ήταν πάντα προετοιμασμένος και πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία είχε κάνει ένα σχέδιο για κάθε μέρα. Αν αυτός ο άνθρωπος είχε επιστήμονες δίπλα του όπως έχουν σήμερα θα έκανε απίστευτα πράγματα».
Για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ξάνθη:
«Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση, έκανε πολλά λάθη και αυτά πληρώνονται. Ίσως ήταν λίγο κουρασμένη η ομάδα και δίκαια έχασε. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι αλλά κοιτάμε το επόμενο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πηγαίνει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Η έδρα σου και τα παιχνίδια της περιφέρειας δίνουν τα πρωταθλήματα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: