Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα βάλει λεφτά»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Αντώνης Ζαμπέτας και μίλησε για τις ενέργειες του για εξεύρεση επενδυτή που έκανε και την εξουσιοδότηση που δεν του δόθηκε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Εκδιώχθηκα από τους μεγαλομετόχους του 2012 που ήταν η Λέσχη. Καταλήξαμε με ανθρώπους άσχετους και επικίνδυνους πέσαμε στην Β΄ και αναγκαστήκαμε να πάμε στην Γ’. Η ψυχή μας και η οικογένεια μας είναι Άρη και ψάξαμε μια λύση. Βλέπουμε πως κανείς δεν ψάχνει επενδυτή και αναρωτιέμαι αν πραγματικά τον θέλουμε. Θέλουμε μόνιμα να είμαστε στη Γ’ εθνική; Κάποια στιγμή ο κ. Γαλανός δεν θα μπορεί άλλο να χρηματοδοτεί αυτό το μοντέλο. Ο Άρης χρειάζεται 2.500.000 ευρώ τον χρόνο και αυτή την δυνατότητα δεν την έχει ο κ. Γαλανός ή δεν το δείχνει. Εγώ ψάχνω επενδυτή. Από το 2011 ψάχνω έναν άνθρωπο να πιστέψει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στο πρότζεκτ που έχω διαμορφώσει μέσα από την εμπειρία μου. Μακροπρόθεσμα αυτός ο άνθρωπος θα έχει και κέρδος φυσικά, κανείς δεν θέλει απλά να μας δώσει τα λεφτά του. Πριν από 15 μέρες έκλεισα 3 ραντεβού στη Γερμανία. Ζήτησα τηλεφωνικά από μέλος της λέσχης αλλά κι τον κ. Ζουμπουρίδη εξουσιοδότηση γιατί μου ζητήθηκε από ένα από τα ραντεβού.
Ο κ. Ζουμπουρίδης είπε θα το θέσει ως θέμα προς συζήτηση ενώ η Λέσχη είπε απλά «τι να το κάνει το χαρτί ο Ζαμπέτας»; Τελικά ούτε το διοικητικό συμβούλιο μου έδωσε την εξουσιοδότηση. Αν έχουν όλοι αυτοί τρόπο να πάει ο Άρης τρένο και να κάνουν όλα αυτά που έχω στα πλάνα μου ας τα κάνουν. Ακόμα και ο κόσμος ο ίδιος αντιλαμβάνεται τι γίνεται για αυτό υπάρχει αυτή η μείωση στο γήπεδο. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι Άρης. Με τις δικές μου δυνάμεις, χωρίς να έχω κανέναν δίπλα μου, συνεχίζω και ψάχνω. Πρέπει να γίνει αυτό το πράγμα θεσμικά. Πώς να εξηγήσω πως η ΠΑΕ είναι υπό εκκαθάριση αλλά δεν έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση; Ζήτησα από τον μεγαλομέτοχο μια εξουσιοδότηση την οποία δεν παίρνω. Εγώ δεν θα δώσω τον Άρη, να συζητήσω θέλω. Τέλος οι λαϊκισμοί και το να παίζουμε με τον πόνο του κόσμου. Τα έχουμε περάσει όλα και είμαστε στα όρια μας. Εγώ θα παρουσιάσω στην Γ.Σ της λέσχης και του Α.Σ ξεκάθαρα πράγματα όταν τα έχω. Δεν πουλάω τίποτα, ψάχνω επενδυτή. Ψάχνω έναν άνθρωπο που να βάζει λεφτά. Πρέπει να με εξουσιοδοτήσουν να τους φέρω ενώπιον τον επενδυτή που θα βρω. Ακυρώθηκε ήδη ένα ραντεβού στο Ντόρτμουντ που θα μπορούσε να είναι υπέρ του Άρη».
Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση στην Ελλάδα:
«Πιστεύω πως ενδιαφέρονται για την Ελλάδα για να ζητάν εξουσιοδότηση. Έχω στείλει παρουσίαση που έχω φτιάξει με άνθρωπο ενεργό στο μάρκετινγκ. Του έχω δώσει στοιχεία, ο άνθρωπος δεν είναι Αρειανός και έχει τα πάντα. Ρωτούσα στις Γ.Σ αν υπάρχει business plan και μου έδωσαν ένα word 8 σελίδων για τα σκουπίδια. Δεν ήταν για τον Άρη αυτό, ίσως να ταιριάζει στον Άρη Ακροποτάμου. Χθες μου συστήθηκε εταιρεία στο Λονδίνο που ασχολείται με το sports marketing και sports investment. Τι να τους στείλω τώρα αυτούς»;
Για το τι του απάντησε ο Α.Σ:
«Θα απαντήσω κάνω εγγράφως όταν βρω τον χρόνο. Η απάντηση τους ήταν «τι το θέλει το χαρτί ο Ζαμπέτας»; Μας ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα ο Άρης. Θέλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους όπως το 1989 και να φοράμε περήφανα την φανέλα. Τα παιδιά τώρα δεν φοράνε με υπερηφάνεια την φανέλα στο σχολείο και δεν μπορούν να κάνουν καζούρα».
Για το business plan που έχει κάνει:
«Τα όποια business plan προσαρμόζονται. Αυτό που έχω κάνει εγώ είναι προσαρμοσμένο στην Ελλάδα. Έχω συμπεριλάβει γερμανικά πρότυπα. Το κάθε πλάνο προσαρμόζεται στα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας. Δεν το έχω παρουσιάσει στον Άρη γιατί δεν υπάρχει κάποιος θεσμικός. Όταν εγώ θα βρω τον επενδυτή δεν θα χρησιμοποιήσω στο σχήμα κανέναν από τον Α.Σ και την ΚΜΑ. Αν παρευρεθεί στη συζήτηση μπορεί να γίνει ζημιά. Εγώ ζητάω να μου δώσουν ένα χαρτί για να μπορώ να συζητήσω με τα κριτήρια του επενδυτή και όχι του Α.Σ. Ποια είναι τα κριτήρια που οριοθέτησαν στη Γ.Σ; Πώς να ζητήσω έκτακτη συνέλευση όταν η Λέσχη κοιμάται όρθια; Έναντι του δημοσίου δεν υπάρχει καμιά παρουσία. Δεν έχουν αυτοί ευθύνες για την εταιρεία τους; Που είναι όλοι αυτοί»;
Για το αν μπορεί να ζητήσει από έκτακτη συνέλευση ως μέτοχος από την Άρης Εμπορική:
«Η Άρης Εμπορική είναι μέτοχος αλλά όχι μεγαλομέτοχος. Σαν μικρομέτοχος δεν μπορείς να ζητήσεις έκτακτη συνέλευση. Θέλω μια εξουσιοδότηση απλά για συζήτηση και μετά θα τον φέρω. Πρέπει να τον πείσω πρώτα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: