Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Θα το πάρει επιτέλους»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ,  Πάρης Ανδράλας.
Θυμήθηκε την αναμέτρηση με την Γαλλική Ρεν, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άγγελο Αναστασιάδη και τόνισε πως φέτος είναι η χρονιά του «Δικεφάλου» να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη που είχε πετύχει ο ΠΑΟΚ επί της Ρεν:
«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε κερδίσει 5-1, είχε βάλει 3 ο Γιασεμάκης και είχαμε πολύ καλή απόδοση. Στον όμιλο ήταν η Στουτγάρδη, η Ρεν και η Στεάουα Βουκουρεστίου. Είχαμε αποκλειστεί, έβρεχε αλλά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Οι Γάλλοι είχαν ξαφνιαστεί γιατί δεν μας υπολόγιζαν πολύ. Επίσης, νομίζω πως προπονητής της Ρεμ ήταν ο Μπόλονι και έλεγε πως θα μας κερδίσουν. Είχαμε πολύ καλή 11αδα τότε και όλοι έκαναν καριέρα. Εκείνος ο Δεκέμβριος ήταν ο χειρότερος της ζωής μου γιατί έφυγα από τον ΠΑΟΚ».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει την Γκινγκάμπ:
«Το βασικό είναι να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιεστικός μέσα στην Τούμπα και με τον Άγγελο Αναστασιάδη μπορεί να περάσει».
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
«Είναι μακράν ο κορυφαίος τεχνικός στην Ελλάδα, έχω δουλέψει μαζί του σε δύο ομάδες και ο άνθρωπος είναι καθηγητής. Με δύο προσθήκες μπορεί η ομάδα να πάει μέχρι το τέλος. Τα δυνατό του σημείο είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια και η δικαιοσύνη. Όποιος αποδίδει παίζει. Όλοι ξέρουμε πως ακόμα και αν κάνει λάθος δεν θα το κάνει με δόλο. Κοιτάει να αποδώσει δικαιοσύνη και να παίζει όποιος αξίζει».
Για τα που αγωνίζεται τώρα:
«Είμαι στον Διαγόρα και προσπαθούμε να βγούμε στην Γ’ εθνική. Είμαστε στην Α’ Δωδεκανήσου και κάνουμε μια προσπάθεια να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρόεδρος είναι ο κ. Στεφανίδης που ήρθε μαζί με 6-7 παράγοντες από το καλοκαίρι».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ:
«Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα τον παρακολουθήσει και ο ουδέτερος θεατής. Τρέχει πολύ, βγάζει πολλές φάσεις και με δύο ποιοτικές προσθήκες μπορεί επιτέλους να πάρει το πρωτάθλημα. Φέτος είναι η χρονιά του και θα το πάρει. Ο κ. Αναστασιάδης δεν θα πάρει παίκτες απλά για να πάρει αλλά θα βρει λύσεις».
Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Χρειάζεται ένα στόπερ που θα εμπνέει τους υπόλοιπους και θα δίνει σιγουριά σαν τον Σίντελφενλντ ενώ χρειάζεται και ένας ακριανός τύπου Βιερίνια. Ο κ. Άγγελος ξέρει καλύτερα από όλους. Ακόμα και να βάλει τον Σκόνδρα ή τον Τζιόλη στόπερ μπορεί να πάρει το 100%. Μια λύση βέβαια εκεί πίσω είναι σημαντική».
Για την δυναμικότητα της Γκινγκάμπ:
«Είναι πολύ δύσκολο το Γαλλικό πρωτάθλημα, παίζουν πολλοί αθλητές, έχει πολύ τρέξιμο και πιο πολύ μετράει η φυσική δύναμη. Το ότι η Γκινγκάμπ δεν πάει καλά δεν σημαίνει κάτι και δεν πρέπει να ξεγελιέται ο ΠΑΟΚ. Παίζουν πάρα πολλοί Αφρικανοί παίκτες με φοβερά αθλητικά προσόντα».
Για την τελευταία φορά που ήρθε στη Τούμπα:
«Είχα έρθει τελευταία φορά στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος που είχα βάλει και το γκολ του Πανιωνίου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: