Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Άκρως αλλαγμένος, άκρως ελληνικός!


Με εννιά απ’ τους 11 να είναι Έλληνες και τους Μπεργκ, Ζέκα, Πράνιτς να μένουν στον πάγκο (την ώρα που ήδη αρκετοί βασικοί είναι εκτός αποστολής) παρατάσσεται απέναντι στην Εστορίλ ο Παναθηναϊκός.

Άκρως αλλαγμένος, άκρως ελληνικός!
Με πολλές αλλαγές, αλλά πάντα με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή νίκη στο Europa League κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εστορίλ.

Δεδομένου του μη βαθμολογικού κινήτρου, ο Γιάννης Αναστασίου κάνει πολλές αλλαγές, με τους Μπεργκ, Πράνιτς, Ζέκα να μένουν στον πάγκο (ήδη εκτός αποστολής οι Πέτριτς, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες) αν και υπήρχε εκτίμηση πως θα ξεκινούσαν βασικοί.

Έτσι λοιπόν στην… ελληνική ενδεκάδα (9/11 συμπατριώτες μας), ο Στιλ θα είναι κάτω απ’ την εστία, με τον Χουχούμη στο αριστερό άκρο, τον Μπούρμπο στο δεξί και δίδυμο στα στόπερ τους Κουτρουμπή, Ρισβάνη.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λαγός, Δώνης, Μπούι και Ντίνας, με τους Καρέλη, Κλωναρίδη να παίζουν στην επίθεση και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις.


Η αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ντίνας, Καρέλης, Κλωναρίδης*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: