Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Θα γίνει πολύ μεγάλο ματς»

Πανέτοιμοι για την κόντρα με τον ΠΑΟΚ δηλώνουν οι άνθρωποι της Γκινκάμπ, με τον τεχνικό της ομάδας, Ζοσλέν Γκουβερνέκ να μην τρομάζει από την ατμόσφαιρα και να περιμένει πολύ μεγάλο ματς.

«Θα γίνει πολύ μεγάλο ματς»
Αισιόδοξοι πως η «καυτή» ατμόσφαιρα της Τούμπας δεν θα τους επηρεάσει εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου οι άνθρωποι της Γκινκάμπ, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής του συλλόγου, Ζοσλέν Γκουβερνέκ, τόνισε πως περιμένει πολύ μεγάλο ματς, ενώ από την πλευρά τους οι Ζερεμι Σορμπόν και Γιουλίλ Ματίζ που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές ξεκαθάρισαν πως δεν νιώθουν κάποιο άγχος εν όψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσλέν Γκουρβενέκ:

Για το αγώνα:

«Είναι σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ, νίκησε και τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Τον παρακολουθώ και ξέρω πως είναι στην κορυφή, παρά την ήττα που είχε εδώ με τον Παναθηναϊκό. Εμείς για καιρό ήμασταν για υποβιβασμό, αλλά κάναμε νίκες και τώρα είμαστε πάνω από τη ζώνη. Νομίζω πως θα γίνει ένα πολύ μεγάλο ματς».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Υπάρχει το ποδόσφαιρο και υπάρχει και η ατμόσφαιρα. Είναι κάτι που δεν μας προβληματίζει. Και στη Γαλλία υπάρχουν τέτοιες έδρες όπως είναι της Μαρσέιγ, της Σεντ Ετιέν ή της Μπαστιά και της Λανς. Ο θόρυβος θα μας δώσει ώθηση, όχι φόβο».

Οι δηλώσεις του Ζερεμι Σορμπόν:

Για το αν έχουν άγχος οι Γάλλοι ή ο ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ. Θέλουμε μόνο νίκη, αλλά δεν υπάρχει άγχος, μόνο κίνητρο γιατί για εμάς είναι ένας τελικός. Δεν θα έχει στρες ούτε ο ΠΑΟΚ κι ας παίζει μόνο για τη νίκη. Θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του και δεν βλέπω το λόγο γιατί να αγχωθεί».

Για το γεγονός πως η ομάδα προέρχεται από καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα:

«Πριν από το καλό σερί, είχαμε μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων. Όπως τότε δεν επηρεαστήκαμε από τη μέτρια φόρμα, έτσι και τώρα δεν ενθουσιαζόμαστε. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και με αυτήν τη νοοτροπία θα παίξουμε και αύριο».

Η τοποθέτηση του Γιουλίλ Ματίζ:

«Είναι γνωστή η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, αλλά δεν μας ενοχλεί. Και στη Γαλλία υπάρχουν δύσκολες έδρε, όπως της Μαρσέιγ ή της Σεντ Ετιέν. Όλη η ομάδα είναι καλή, δεν ξεχωρίζουμε κάποιον. Θα τους αντιμετωπίσουμε ως σύνολο. Το μυαλό μας θα είναι στο παιχνίδι και όχι σε όσα συμβαίνουν στην εξέδρα».

Για την πρόκληση της πρόκρισης στους «32» του Europa για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας:

«Είναι πρωτόγνωρο και σημαντικό. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τον κόσμο και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: