Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Σήμερα θα τον... βαφτίσουμε ασπρόμαυρο» (audio)

Ο επικεφαλής του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Στοκχόλμης Κούλης Χνιτίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου, Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα έχουμε τον Σωτήρη στο κλαμπ απόψε. Θα έρθει να παρακολουθήσουμε μαζί το ματς και να πάρει μια γεύση από ασπρόμαυρη… φασαρία. Θα είμαστε περίπου 50 άτομα και σήμερα θα τον… βαφτίσουμε «ασπρόμαυρο».

Για την παρουσία του κλαμπ στο πλευρό του ΠΑΟΚ: «Λόγω δουλειάς είναι πολύ δύσκολο να κατεβαίνουμε στην Θεσσαλονίκη, αλλά προσπαθούμε να είμαστε κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως το καλοκαίρι που ορισμένα μέλη πηγαίνουν στην Ελλάδα για διακοπές, βρίσκουν την ευκαιρία να δουν κάποιο ματς στην Τούμπα όταν υπάρχει».

Για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο: «Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, έχει σουηδική πειθαρχία και κάποτε έπαιξε σε μια ελληνική ομάδα εδώ, την Ακρόπολη που από ότι ξέρω έχει συνάψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδα ακαδημιών. Θυμίζει Κυριάκο Παπαδόπουλο στην δυναμικότητα με την διαφορά ότι είναι πιο γρήγορος και πιο ευέλικτος. Αυτό που πρέπει να προσέχει είναι τις κάρτες του γιατί είναι πολύ δυναμικός».

Ακούστε όσα είπε ο Κούλης Χνιτίδης στο Metropolis:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: