Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Υπήρχε το στρες και το άγχος της πρόκρισης»

Χαρούμενος με τη νίκη επί της Βέντσπιλς, αλλά και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο του Eurocup ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Υπήρχε το στρες και το άγχος της πρόκρισης»
Στην καλή άμυνα απέδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέντσπιλς που σήμαινε και τη μαθηματική πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε με αρκετό άγχος κόντρα στους Λετονούς και γι’ αυτό το σκορ ήταν κλειστό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και την πρόκριση, μία αγωνιστική πριν να τελειώσει ο όμιλος. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε τις ομάδες και τα ρόστερ. Σε όλους τους αγώνες είχαμε ξεκινήσει πολύ δυνατά, στον πρώτο γύρο ήμασταν πολύ δυνατοί, είχαμε πολλές ατυχίες αλλά οι παίκτες κατάφεραν πήραν αυτό που θέλαμε παρά τα προβλήματα», δήλωσε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και συμπλήρωσε:

«Υπήρχε το στρες και το άγχος της πρόκρισης. Δεν βρίσκαμε εύκολα καλάθια για να ξεδιπλώσουμε το παιχνίδι στην αρχή, κάναμε και λάθη στην άμυνα και το σκορ ήταν συνεχώς κλειστό. Όταν γυρίσαμε περισσότερο την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ δημιουργήσαμε διαφορά ασφαλείας. Τα πάντα ξεκίνησαν από την άμυνά μας».

Για τον Τζέι Αρ Μπρέμερ: «Πιστεύω ότι είναι έμπειρος παίκτης, που μπορεί να βρει λύσεις στις δύσκολες καταστάσεις. Η ομάδα είναι αρκετά άπειρη και θέλαμε έναν παίκτη που στη δύσκολη κατάσταση θα έδινε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του. Πιστεύω θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο και από φυσική κατάσταση και όταν καταλάβει τι παίζει η ομάδα και οι συμπαίκτες του».

Για το τι σημαίνει η πρόκριση για τον ΠΑΟΚ: «Το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο αλλά η διάθεση των παικτών. Πέσαμε σε γκρουπ με πολύ καλές ομάδες. Είδατε ακόμα και η Ζιελόνα Γκόρα κέρδισε την Καρσίγιακα σήμερα. Είναι δυνατή ομάδα άσχετα αν δεν είχαν τα αποτελέσματα που θέλανε και αυτό συνετέλεσε να έχουμε προκριθεί εμείς από σήμερα. Είναι όλες καλές ομάδες, ιδίως η Κουμπάν μπορεί να παίξει άνετα στην Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: