Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Στελμάχερς: «Χρειαζόμαστε και τύχη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Στην έλλειψη τύχης στα περισσότερα σημεία της αναμέτρησης απέδωσε την ήττα της Βέντσπιλς από τον ΠΑΟΚ, που σήμανε και τον οριστικό αποκλεισμό από το Euro Cup, ο Ρόμπερτς Στελμάχερς.

Στελμάχερς: «Χρειαζόμαστε και τύχη κόντρα στον ΠΑΟΚ»
Ο προπονητής των Λετονών τόνισε πως πήγαν για τα νίκη ελπίδας, ώστε να μην αποκλειστούν πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όμως είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θεωρεί πως οι παίκτες του πάλεψαν, όμως υπέπεσαν σε κάποια λάθη και έπαιξαν λάθος άμυνα.

Αναλυτικά: «Ξέραμε πως αυτό το παιχνίδι ήταν η τελευταία μας πιθανότητα να προκριθούμε και πως ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Όμως, ήμασταν σίγουρα πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Χρειαζόμασταν λίγη τύχη, εκτός από την σκληρή δουλειά που κάναμε. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους παίκτες.

Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος πιέσαμε, μετά κάναμε κάποια χαζά λάθη και δεν καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά. Είναι τρελό να παίξεις απέναντι σε ελληνική ομάδα την άμυνα που παίξαμε. Η διαφορά των 14 πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: