Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Χωρίς Μακ στον «τελικό»

Χωρίς τον Μακ, που έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο, θα παίξει ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» με την Γκινγκάμπ. Αμφίβολος ο Τζιόλης, πανέτοιμοι Σκόνδρας και Τζαβέλλας.

Χωρίς Μακ στον «τελικό»
Με ένα απρόοπτο πρόβλημα θα κληθεί ο ΠΑΟΚ να νικήσει την Γκινγκάμπ το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα για να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Ο Ρόμπερτ Μακ ένιωσε βαρύ το δικέφαλό του και επειδή προέρχεται από συνεχείς αντίστοιχους τραυματισμούς, αποφασίστηκε να συνεχίσει αποθεραπεία και να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Είναι προφανές πως οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» προσέχουν τον Σλοβάκο για να τον έχουν στο πρωτάθλημα…

Στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ακολουθεί συντηρητικό ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το ματς με τους Γάλλους, ενώ σίγουρα εκτός είναι οι Κατσικάς και Δεληγιαννίδης που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Υπάρχουν πάντως και ευχάριστα, καθώς Γιάννης Σκόνδρας και Γιώργος Τζαβέλλας είναι 100% έτοιμοι και αναμένεται να είναι στην αποστολή, που θα επιλεγεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη μετά την προπόνηση που θα γίνει την Πέμπτη στις 11:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: