Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Πρώτη» Ουζουνίδη και… ενημέρωση!

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου, προειδοποίησε για τα πρόστιμα που τίθενται σε ισχύ και το πριμ για την παραμονή στην κατηγορία.

«Πρώτη» Ουζουνίδη και… ενημέρωση
Αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα είχαν να ακούσουν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανιωνίου, στο περιθώριο της παρουσίας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ζαμάνης, είπε: «Αλλάζουμε σελίδα, προσπαθούμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Να σέβεστε τον προπονητή σας», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Οποιος υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, θα πληρώσει πρόστιμο 500 ή 1.000 ευρώ. Αν υπάρξει τσακωμός μεταξύ σας, το πρόστιμο θα είναι 5.000 ευρώ. Και αν σώσετε την ομάδα, θα μοιραστείτε πριμ 100.000 ευρώ».

Από την πλευρά του, ο κ. Ουζουνίδης τόνισε στην πρώτη του ομιλία: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι είστε μικροί σε ηλικία. Είστε επαγγελματίες κι έτσι θα σας αντιμετωπίζω. Εγώ όταν ήμουν 17-18 έπαιζα Α' Εθνική και στα 21 μου κλήθηκα στην Εθνική. Δεν θέλω να ακούσω κακή κουβέντα για τον προηγούμενο προπονητή. Θα κρατήσουμε κάποια από τα στοιχεία που είχατε στο παιχνίδι σας, θα διορθώσουμε άλλα και θα προσθέσουμε δικά μας».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: