Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Δερμιτζάκης: «Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία»

Δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ ο Παύλος Δερμιτζάκης, τονίζοντας πως υπάρχει πικρία στον Εργοτέλη για την ήττα.

Απογοητευμένος από την ήττα του Εργοτέλη στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο τεχνικός των «κίτρινων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για να αλλάξουν την κατάσταση στην ομάδα.

Όσον αφορά το πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη ο ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του ματς, ο Δερμιτζάκης τόνισε πως δεν σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά:


«Ήταν ένα ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται, ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν να κερδίσουν το ματς. Δεν θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι. Καταλαβαίνω τις ερωτήσεις που θα δεχθώ. Υπάρχει μια πίκρα. Δεν έχω ασχοληθεί με τη διαιτησία. Δε θα αναφερθώ σε αυτό. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στο προηγούμενο στην έδρα μας, φαίνεται ότι τα σημάδια δεν είναι καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Επιβάλλεται να το κάνουμε για την ομάδα μας.

Παιχνίδια όπως αυτό μόνο κέρδος μπορεί να είναι για να πεισμώσουμε και να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Εργοτέλη που ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν. Εγινε ένα ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν βγήκε η ποιότητα των ομάδων. Στο δεύτερο ημίχροο το παιχνίδι ήταν πολύ καλύτερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: