Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης και μίλησε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού αλλά και την δουλειά του Άγγελου Αναστασιάδη στον «Δικέφαλο».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το αν του λείπει η δουλειά του προπονητή:
«Σίγουρα μου λείπει η δουλειά. Αρνήθηκα δύο προτάσεις και δεν υπάρχει κάτι άλλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή».
Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού:
«Μια μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων ήταν πως ο ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο έπαιζε ως ομάδα ενώ ο Ολυμπιακός στηριζόταν στις ατομικές ικανότητες των παικτών του. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε με ατομικές προσπάθειες να κερδίσει ενώ ο ΠΑΟΚ έκλεινε τους χώρους. Επίσης, ο Ολυμπιακός ανεβάζει πολύ τα μπακ του και ήταν έξυπνή κίνηση του Αναστασιάδη να βάλει εκεί τον Περέιρα και όχι τον Αθανασιάδη. Ο Άγγελος δίνει πίστη στην ομάδα του και κάνει τους παίκτες να πιστεύουν τον εαυτό τους. Αυτό δεν το κάνουν πολλοί προπονητές. Εκμεταλλευόμενος την κακή κατάσταση του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ νίκησε και είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».
Για την δουλειά του Αγγέλου Αναστασιάδη:
«Είναι έργο Άγγελου η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και ποδοσφαιριστών που έκαναν το κάτι παραπάνω. Το μεγαλύτερο ποσοστό ανήκει στον προπονητή αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Ο Αθανασιάδης έτρεχε συνεχώς και ο Σαλπιγγίδης έπαιξε δεξί μπακ. Αυτό τα λέει όλα».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα:
«Όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ. Αν κερδίσει τα παιχνίδια που πρέπει έχει πολλές πιθανότητες. Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες και όχι ατομικά οι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά και έχει τον πρώτο λόγο. Τα παιχνίδια που θα κρίνουν το πρωτάθλημα δεν είναι τα ντέρμπι. Θα έρθουν και οι γκέλες όμως και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να τα κερδίσει όλα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει περάσει στους παίκτες πως μπορούν να τα καταφέρουν και αυτό είναι σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι 5 βαθμούς μπροστά αλλά έχει και το αβαντάζ της ισοβαθμίας».
Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση:
«Εδώ ενισχύονται τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Μπάγερν και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ΠΑΟΚ έχει και το Γιουρόπα Λιγκ αλλά και το κύπελλο. Σίγουρα πρέπει να μεγαλώσει το βάθος για να ανταπεξέλθει στα πολλά παιχνίδια που ακολουθούν. Όσον αφορά τις θέσεις που χρειάζεται, ο Αναστασιάδης ξέρει καλύτερα. Δεν θέλει να χαλάσει και την χημεία μέσα στην ομάδα. Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει γιατί όταν είσαι μπροστά θες να μείνεις εκεί».
Για το Ξάνθη – ΠΑΟΚ:
«Η Ξάνθη με την Καλλονή ήταν πάρα πολύ καλή και δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι και από με τον Ολυμπιακό γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει αν μπορεί να διατηρηθεί στη κορυφή. Αυτά είναι τα παιχνίδια που σου δίνουν το πρωτάθλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: