Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Το χάρηκε όλη η Ελλάδα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για την μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού:
«Ήταν μια πολύ μεγάλη βραδιά. Αυτή τη νίκη την χάρηκε όλη η Ελλάδα και με αυτά τα έκτροπα νομίζω πως πανηγύριζαν και οι ίδιοι Ολυμπιακοί. Οι καλοί Ολυμπιακοί τουλάχιστον που δεν θέλουν έκτροπα, πανηγύριζαν. Οι παίκτες ήταν ντοπαρισμένοι ψυχολογικά και όταν σε βρίζει η κερκίδα παίζεις στο 300% των δυνατοτήτων σου. Τα Ελληνάκια τουλάχιστον έτσι νιώθουν».
Για τον Τζαβέλλα:
«Είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να παίζεις σε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχει σχέση το μαγαζί σου όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ».
Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τώρα:
«Η ομάδα θέλει μεταγραφές και ενίσχυση για να έρθει το πρωτάθλημα. Θα έρθει η κόπωση και οι τραυματισμοί και η ομάδα θέλει ενίσχυση. Πρέπει να κρατήσουμε τη διαφορά. Τον Ολυμπιακό τον έχω εδώ μέσα ενώ τον Παναθηναϊκό δεν τον φοβάμαι».
Για τον Αναστασιάδη:
«Αυτός τα πέτυχε όλα. Είναι τρελός αλλά τον εμπιστευόμαστε. Αν θέλει να πάρει το ματς το παίρνει και δεν τα παρατάει. Το απέδειξε και μέσα στη Φιορεντίνα και μέσα στο Καραϊσκάκη. Είναι τρελός αλλά και εγώ τρελός ήμουν. Δεν μου αρέσουν οι γνωστικοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί μετράν μόνο τα 4 γράμματα».
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Ο κόσμος περιμένει μεταγραφές για να έρθει στο γήπεδο. Αν δεν γίνουν μεταγραφές θέλουν όλοι σκότωμα. Θα πρέπει να το παρατήσουν γιατί ουσιαστικά θα αυτοκτονεί ο ΠΑΟΚ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: