Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Αστέρας στα εύκολα και στα δύσκολα!!

Πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-0, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Νίκης Βόλου χάρη στα γκολ των Μπακασέτα (41’) και Μάσα (90+3’).

Αστέρας στα εύκολα και στα δύσκολα!
Το «διπλό» δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο απέναντι στον Εργοτέλη, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για τον Αστέρα Τρίπολης που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα.

Με τα γκολ των Μπακασέτα (41’) και Μάσα (90+3’) οι Αρκάδες πήραν δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έφτασαν στους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Παναθηναϊκό έχοντας την ευκαιρία να τον προσπεράσουν.

Βυθίζεται κι άλλο η Νίκη Βόλου που μοιάζει από νωρίς να 'χει αποδεχθεί τον υποβιβασμό και αγωνίστηκε ξανά μπροστά σε ένα σχεδόν άδειο Πανθεσσαλικό.

Το ματς:

Αποκαρδιωτική δεν ήταν μόνο η εικόνα μόνο των άδειων εξεδρών στο Πανθεσσαλικό -με τους φίλους της Νίκης να απέχουν λόγω της γνωστής κόντρας με τον Ανδρέα Πάτση. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους, αποκαρδιωτική ήταν και η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο κακοί όσο σε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό όμως φυσικά και δεν έμοιαζε αρκετό για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Θα είχαν ίσως τύχη αν ο Τζιώρας τελείωνε την φάση στο τετ-α-τετ με τον Κοσίτσκι. Δεν το έκανε όμως και λίγο αργότερα ο Μπακασέτας δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ασθενής απομάκρυνση, εξελίχθηκε σε ασίστ στον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή και με τον Ταΐρη να χάνει την μπάλα από τα χέρια, έδωσε προβάδισμα στους Αρκάδες.

Ένα ακόμα λάθος στην περιοχή της Νίκης θα μπορούσε να στοιχήσει, όμως αυτή τη φορά ο Ταΐρης ήταν σε ετοιμότητα στο παρακινδυνευμένο γύρισμα του Ίβενς. Με το 0-1 να παραμένει και τον Αστέρα να μην καθαρίζει το ματς, όλα ήταν ρευστά. Σε μια λοιπόν από τις λίγες αξιόλογες προσπάθειες της Νίκης, ο Μάρτινς άφησε έξυπνα για τον Μουζακίτη, με τον τελευταίο να πλασάρει λίγο άουτ, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία. Σε αντίθεση με τον Μάσα που ήταν ίσως ο πιο ορεξάτος κι επιβραβεύθηκε για την επιμονή διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις.



Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Αργύρης (79' Νικλητσιώτης), Ίβενς, Τσουκάνης, Κοτσαρίδης (67' Μέτσε), Καρασαλίδης, Αναστασόπουλος (46' Κορέτας), Μάρτινς, Μουζακίτης, Τζιώρας.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τιέ Μπι (60' Μουνάφο), Κουρμπέλης, Μπακασέτας (60' Ουσέρο), Μάσα, Φερνάντες (72' Τσοκάνης), Πάρα.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Μαγιάννης (Άρτας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Τέταρτος: Μάνταλος (Καβάλας)
Πανθεσσαλικό Στάδιο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: