Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Βεργέτης: «Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»

Στην κούραση απέδωσε την εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Νίκη Βόλου ο Στάικος Βεργέτης, τονίζοντας πως η ομάδα του έμεινε αρκετά μακριά απ’ τον καλό της εαυτό, όμως έκανε τεράστια προσπάθεια.

Βεργέτης: «Οι παίκτες δεν είναι μηχανές»
Στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στη Νίκη Βόλου, παρά την κούραση απ’ τα συνεχόμενα ματς στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Ο τεχνικός των Αρκάδων θεώρησε φυσιολογικό να υπάρχει κούραση,γεγονός που έδωσε το πάνω χέρι στους Βολιώτες: «Δεν είχαμε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ξέρω ότι υπάρχει κόπωση λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών και των παιχνιδιών. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επόμενα δύσκολα ματς που έχουμε. Ωστόσο ξέρω πως και οι παίκτες μου είναι άνθρωποι και υπήρχε κούραση», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ ότι είχαμε συντήρηση δυνάμεων από κανένα παίκτη. Η Νίκη Βόλου ήταν ένας ιδιαίτερα αξιόμαχος αντίπαλος, είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και σε αυτό οφείλεται η επιτυχία της στο ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ρυθμό».

Όσον αφορά στον τρόπο που ήρθε το θετικό αποτέλεσμα, είπε: «Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Όταν γίνονται και τα δύο, αυτό είναι το καλύτερο. Όταν δεν μπορούμε, προσπαθούμε να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Επαναλαμβάνω δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: