Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Μου λείπει ο Ηρακλής»

Ένα μήνυμα του Ζοέλ Επαλέ στο Facebook για τα γενέθλια του Ηρακλή, προκάλεσε «σεισμό» στους φιλάθλους της ομάδας. Αρκετοί ήταν αυτοί που ευχαρίστησαν τον καμερουνέζο και του ζητούσαν να έρθει σε ένα από τους επομένους αγώνες της ομάδας .
«Τον Γενάρη θα είμαι στην Θεσσαλονίκη. Αυτό το διάστημα έχω υποχρεώσεις με την ομάδα της Μπολντεπ που είμαι προπονητής και στην διακοπή του πρωταθλήματος θα είμαι στην Ελλάδα. Μου λείπει η Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής. Αυτό το διάστημα έχω φορτωμένο πρόγραμμα , καθώς ετοιμάζομαι να πάρω το δίπλωμα προπονητή. Θέλω όμως να είμαι στην Θεσσαλονίκη κα να βρεθώ στο Καυτανζόγλειο».
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής δείχνει αν είναι ενημερωμένος για τον Ηρακλή και τονίζει: «Χαίρομαι που η ομάδα κερδίζει συνεχώς και δεν χάνει πουθενά. Μακάρι φέτος να τελειώσει αυτή η ιστορία και να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ. Εκεί είναι η θέση της και εκεί θα βρίσκονταν αν δεν μας έριχναν εξαγνιστικά. Μαθαίνω πολύ καλά πράγματα για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και αυτό με γεμίζει με ικανοποίηση. Ο Ηρακλής ήταν και θα είναι κάτι ξεχωριστό για μένα».
Ο Ζοέλ Επαλέ δεν ξέχασε και τους φιλάθλους του Ηρακλή λέγοντας :
«Μόλις ανέβασα ένα σχόλιο για τα χρόνια μου πολλά στον Ηρακλή, έγινε χαμός. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα και καταλαβαίνω ότι ακόμα με αγαπούν. Ούτε εγώ όμως τους ξεχνάω και θέλω να είμαι μαζί τους αυτή την φορά ως φίλαθλος στην κερκίδα».
Όσο αφορά το δικό του μέλλον είπε : «Πρόσφατα πήρα το πρώτο δίπλωμα προπονητή και το καλοκαίρι θα πάρω το UEFA PRO. Είμαστε πολλοί παλιοί ποδοσφαιριστές που βρισκόμαστε σε αυτή την διαδικασία όπως ο Γκοβού, ο Εντουαρντ Σισέ και άλλοι. Προσπαθώ να μάθω όσο γίνεται περισσότερα γιατί επέλεξα πλέον να είμαι προπονητής».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: