Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Εξοντώνουν τον κόσμο μας»!

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης. Μίλησε για την κατάσταση των «Κυανόλευκων» ενώ αναφέρθηκε και στα ελάχιστα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα εξαιτίας των αναβολών.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τα λίγα παιχνίδια που έχει παίξει ο Ηρακλής:
«Μέσα σε 6 μήνες θα έχουμε παίξουμε 6 ματς! Βρισκόμαστε σε… καλό δρόμο».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ευχόμαστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και το θέλουμε. Η βοήθεια που δίνει είναι απίστευτη και αυτό δεν γίνεται σε άλλη ομάδα. Ο κόσμος είναι απαραίτητος».
Για την κατάσταση της ομάδας:
«Τις τελευταίες μέρες είχαμε κάποιους τραυματισμούς και κάποια προβλήματα αλλά αυτό είναι επειδή δεν μας αφήνουν να παίξουμε συνεχόμενα. Αυτό το πρόβλημα το έχουν όλες οι ομάδες που τρέχουν πολύ. Αν είχαμε συνεχή ροή δεν θα είχαμε τέτοια θέματα. Γίνονται απίστευτα πράγματα».
Για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών:
«Αν βλέπουμε σοβαρά όλα τα παιχνίδια, μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο. Πρέπει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και να τον κερδίζουμε. Σήμερα πρέπει και εμείς να έχουμε υπομονή γιατί ο αντίπαλος παίζει κλειστά».
Για τα παιχνίδια του Ηρακλή σε καθημερινές:
«Είναι εξοντωτικό για τον κόσμο να έρχεται καθημερινή. Έχουμε παίξει μόνο μια Κυριακή. Με αυτό τον τρόπο εξοντώνουν τον κόσμο μας. Υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται πράγματα».
Για την κατάσταση του Ρομάνο:
«Είναι θέμα προπονητή. Ο Νίκος δεν πιστεύω πως θα ρισκάρει αν δεν είναι σε καλή κατάσταση ο παίκτης. Ο Περόνε ήθελε αλλά δεν είχε παίξει μέσα στον Τύρναβο. Το θέμα είναι να μην χάνουμε μακροχρόνια τους παίκτες».
Για το αν θα έρθει ο Παπαθανασάκης:
«Έφτασε ο καιρός του και την άλλη βδομάδα πιστεύω θα έρθει».
Για την ομάδα των νέων:
«Θέλουμε να δούμε κάποια παιδιά. Αξιολογούμε κάποια παιδιά αν θέλουμε να δουλέψουμε σοβαρά. Εγώ είμαι λίγο στον Ηρακλή και δεν θέλω να μπω στα πόδια ανθρώπων που είναι πολλά χρόνια».
Για τους παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην δεύτερη ομάδα:
«Αυτά τα παιδιά θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την άλλη βδομάδα. Προπονούνται με την δεύτερη ομάδα και κάποιοι ακόμα και με την πρώτη. Ότι γίνεται είναι για το καλό του Ηρακλή της επόμενης μέρας. Δεν υπήρξε αμέλεια και δεν είναι λάθος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ότι έγινε ίσως να έγινε και για καλό. Μπορεί να εκτιμήθηκε να δοθούν κάποια άλλα χρήματα και όχι για τα δελτία. Στο μέλλον ίσως να αποδειχθεί πως έπρεπε να γίνει έτσι εκεί την στιγμή. Το κριτήριο όσο περνά από το χέρι μας είναι καθαρά ποδοσφαιρικό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: