Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Γκέντσογλου: «Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα ανικανότητας»

Έξαλλος με την διαιτησία στο ματς του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάββας Γκέντσογλου. «Δεν ξέρω αν είναι θέμα δόλου ή ανικανότητας», είπε με νόημα ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων»

Γκέντσογλου: «Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα ανικανότητας»
Έντονα ενοχλημένος με αποφάσεις της διαιτησίας στο ματς του Εργοτέλη με τον ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος στάθηκε στο πέναλτι που δόθηκε κατά της ομάδας του.

Ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως ο Εργοτέλης αδικήθηκε στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που κάνει και βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση.

«Θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω για τη διαιτησία. Με αυτά που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ξέρω αν ήταν θέμα δόλου ή ανικανότητας», σχολίασε αρχικά ο Γκέντσογλου και συνέχισε:

«Σήμερα αυτός ο άνθρωπος δεν σεβάστηκε την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών. Μπορώ να δεχτώ πως σήμερα αδικήθηκε ο Εργοτέλης, αλλά αύριο μπορεί να είναι ο ΟΦΗ ή οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό το πράγμα. Θέλω να πιστεύω πως είναι θέμα ανικανότητας. Αυτό το πράγμα με τα οφσάιντ που δόθηκαν με τον παίκτη να ξεκινά τρία μέτρα από πίσω και με το πέναλτι. Παίχτηκε ένα όμορφο παιχνίδι, αλλά κρίθηκε με αυτό το πέναλτι στο τέλος υπέρ του ΟΦΗ. Αδικηθήκαμε εμείς, την άλλη φορά ίσως αδικηθεί ο ΟΦΗ».


Όσον αφορά στην βαθμολογική θέση του Εργοτέλη, τόνισε: «Η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν αξίζουμε αυτή τη θέση. Για να βρισκόμαστε εκεί όμως, σίγουρα δεν κάνουμε κάτι σωστά. Πολλές φορές βγαίνουμε στην επίθεση άναρχα και δεν αμυνόμαστε σωστά. Για μένα είναι θέμα ισορροπίας. Αν βρούμε καλύτερη ισορροπία, θα δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: