Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Κανείς λόγος ανησυχίας»

Ο Θόδωρος Σιμόπουλος μίλησε στην «Metrosport» για την καθυστέρηση που υπάρχει στην εκκαθάριση, αλλά και το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Καθησυχαστικός ως προς την καθυστέρηση που παρατηρείται σχετικά με την... εκκίνηση της διαδικασίας της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Αρης, εμφανίζεται ο Θόδωρος Σιμόπουλος, εκ των νομικών του Αρη που χειρίζεται την υπόθεση.

“Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση, αλλά δεν χρειάζεται ανησυχία. Οι διαδικασίες θα επισπευθούν με τον ερχομό του νέου χρόνου και όλα θα γίνουν μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια. Αρκεί να σας πω ότι τα πρακτικά της Λάρισας για τον ίδιο λόγο δημοσιεύτηκαν τον Μάιο στο ΦΕΚ, ενώ εμείς βρισκόμαστε αρκετούς μήνες πριν τον Μάιο” δήλωσε χθες οι κ. Σιμόπουλος στη “Μ” και πρόσθεσε: “Στη γενική συνέλευση των μετόχων στις 31 του Δεκέμβρη θα ψηφιστεί η λύση της ΠΑΕ και τα πρακτικά θα υπογραφούν τώρα από τους υπεύθυνους. Ακολούθως θα δημοσιευτούν στο ΦΕΚ και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η εκκαθάριση. Εκτός πως μέχρι το τέλος του Γενάρη θα συμβεί αυτό”.

Ο κ. Σιμόπουλος αναφέρθηκε και στο προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου που τέθηκε ήδη σε δημόσια διαβούλευση στη βουλή. Σχολίασε το ενδεχόμενο να αλλάξει η κείμενη νομοθεσία και να μην έχει το δικαίωμα ο ΑΣ, το καλοκαίρι του 2015, να συστήσει νέα ΠΑΕ: “Καταρχήν, δεν θα πρέπει να είμαστε βιαστικοί. Θα πρέπει να περιμένουμε την τελική μορφή του νομοσχεδίου, διότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις. Θα δούμε αν θα μπορούμε να συστήσουμε νέα ΠΑΕ του χρόνου. Πάντως, σε μία από τις διατάξεις αναφέρεται ότι ο ΑΣ μπορεί να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα ως Τμήμα Αμοιβομένων Αθλητών (ΤΑΑ), κάτι που εξετάζουμε και για τώρα. Θα μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει ως ΤΑΑ στη Β' εθνική”, τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, σημείωσε πως “δεν είναι δυνατόν εφόσον ο Αρης κερδίσει αγωνιστικά την άνοδό του στη Β' εθνική, να μην υπάρχει νομική φόρμουλα για να λειτουργήσει. Εκτιμώ ότι θα προβλεφθεί ένας τρόπος, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις. Θα πρέπει να περιμένουμε την τελική μορφή που θα έχει το νέο αθλητικό νομοσχέδιο”.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: