Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Μέσα ο Πέτγουεϊ, έξω ο Λοτζέσκι!!

Κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νεπτούνας τέθηκε ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Εκτός θα είναι οι Λοτζέσκι-Κατσίβελης, των οποίων η επιστροφή δεν αργεί.

Μέσα ο Πέτγουεϊ, έξω ο Λοτζέσκι!
Ένα ευχάριστο νέο είχε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας (5/12, 21:45). Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (4/12) και έτσι αναμένεται να βρίσκεται στη 12άδα των «ερυθρολεύκων».

Από ‘κει και πέρα, ο Ματ Λοτζέσκι σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς, συμμετέχοντας χωρίς προβλήματα και στο σημερινό πρόγραμμα. Όμως, στην ομάδα του Πειραιά δεν βιάζονται ιδιαίτερα με την περίπτωσή του, προκειμένου να αποφύγουν τον κίνδυνο της υποτροπής. Έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Λιθουανούς, αλλά είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη εβδομάδα, στο ΣΕΦ, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει και μερικά λεπτά στο ματς της Κυριακής (7/12) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Καλά νέα υπάρχουν και για τον Δημήτρη Κατσίβελη. Ο νεαρός γκαρντ νιώθει όλο και καλύτερα και έτσι είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος την επόμενη εβδομάδα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα, καθώς ακόμα νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στον εγχειρισμένο αστράγαλό του. Όμως, ούτε και στην περίπτωσή του υπάρχει βιασύνη, καθώς στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για τις αναμετρήσεις με Γαλατασαράι και Παναθηναϊκό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: