Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

«Πλήρης παραδοχή του ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, o Στέφανος Σαράτσης και μίλησε για την νίκη του «Δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού αλλά και την παραδοχή της ομάδας του Αναστασιάδη από τους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως παρακολούθησε το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ από το Καραϊσκάκη:
«Ήμασταν 4-5 άτομα διάσπαρτοι μέσα στη θύρα των επισήμων. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε μόνο 10 προσκλήσεις. Πιστεύω πως ήθελαν να μας περάσουν ένα μήνυμα. Όταν έβαζε γκολ ο ΠΑΟΚ εγώ είχα δίπλα Ολυμπιακούς και δάγκωνα τα χίλια μου. Βέβαια, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έλεγαν πως χάθηκε το πρωτάθλημα. Υπήρχε πλήρης παραδοχή του ΠΑΟΚ. Τα λόγια τους για τον Αναστασιάδη και τους παίκτες ήταν τα καλύτερα. Η εικόνα του ΠΑΟΚ βοήθησε τόσο πολύ στο να μην έχουμε επεισόδια. Η ομάδα έπαιξε τόσο καλά ώστε να μην υπάρχει περιθώριο. Πέρυσι, είχαμε ένα επεισόδιο εκεί και με βαριά καρδιά πήγα πάλι στον ίδιο χώρο αλλά το παιχνίδι δεν χανόταν».
Για την χαρά που επικρατούσε στην επιστροφή του ΠΑΟΚ:
«Η χαρά δεν κρυβόταν. Τα παιδιά από την υπερπροσπάθεια ήταν καταπονημένα αλλά ο άθλος ήταν τόσο μεγάλος που εμείς οι υπόλοιποι δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Νιώθουμε πως παίζουμε εμείς».
Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα θα υπάρξει κάποιο στραβοπάτημα αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα μόνο καλύτερες μέρες μπορούν να έρθουν. Αν ο καθένας βοηθήσει όσο μπορεί τότε μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Όποιες διαφωνίες υπήρχαν στην αρχή της χρονιάς και μια απαισιοδοξία που είχαμε έχει χαθεί».
Για το μπέρδεμα που έγινε στο αεροδρόμιο με τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Εγώ θα έβαζα να περάσει το λεωφορείο μέσα από τον κόσμο για να του δώσει τη χαρά. Αποφασίζουν άλλοι οι οποίοι αποφασίζουν και σωστά και ήθελαν να ξεκουραστούν οι παίκτες όσο το δυνατό γρηγορότερα. Την Κυριακή παίζουμε ακόμα δυσκολότερο παιχνίδι στη Ξάνθη. Πρέπει οι παίκτες να συγκεντρωθούν. Η ΠΑΕ έβγαλε μια ανακοίνωση, θέλει να δικαιολογήσει τα πράγματα και πιστεύω ο κόσμος θα τους δικαιολογήσει. Είμαι σίγουρος πως μας υπόσχονται πως θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: