Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Ρότζερς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Στο χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες της Λίβερπουλ ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Στόουκ και Λέστερ, στάθηκε ο προπονητής των «κόκκινων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ρότζερς: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Χαρακτήρα έδειξαν οι παίκτες της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός των «κόκκινων» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, που ύστερα από πέντε ματς δίχως νίκη, κατάφεραν να επικρατήσουν σε δύο συνεχόμενους αγώνες κόντρα σε Στόουκ και Λέστερ.

«Ήταν περίεργη περίοδος για εμάς μετά από τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. Όμως, οι παίκτες μου έδειξαν το χαρακτήρα που πάντα έλεγα ότι έχουν. Ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά», είπε ο Βορειοιρλανδός τεχνικός, που, στη συνέχεια,απάντησε στην κριτική που έχει ασκηθεί σε Μινιολέ και Μπαλοτέλι.

«Ο Μινιολέ είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, ώστε να βελτιωθεί. Ο Μπαλοτέλι είναι τραυματίας, αλλά παραμένει σημαντικός παίκτης για εμάς», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματίες Κουτίνιο και Ενρίκε.

«Ο Κουτίνιο είχε ένα μικρό πρόβλημα στο πόδι, όμως θα είναι έτοιμος μέχρι το Σάββατο. Ο Ενρίκε, επίσης, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι εντάξει», ήταν τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς που στο τέλος μίλησε και για τον μακροχρόνια τραυματία Ντάνιελ Στάριτζ.

«Ο Ντάνιελ δουλεύει σε συγκεκριμένο πρόγραμμα με το τεχνικό μας τιμ και τα πάει περίφημα. Θα επανέλθει δυνατός», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: