Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Προς τρίτος και… μακριά από «εμφύλιο»!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ οδεύει προς την τρίτη θέση στον τρίτο όμιλο. Τα σενάρια και τι σημαίνουν εν όψει Top 16.

Προς τρίτος και… μακριά από «εμφύλιο»
Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 84-62 απομακρύνει από τους «πράσινους» το στόχο της δεύτερης θέσης στον τρίτο όμιλο και οδεύουν ολοταχώς για την τρίτη θέση.

Για να τερματίσουν πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος δεύτεροι, θα πρέπει να κάνουν δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους, με Εμπόριο Αρμάνι στο Μιλάνο και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, και ταυτόχρονα η Φενέρ να υποστεί ισάριθμες ήττες, στη Βαρκελώνη και εντός κόντρα στην Μπάγερν. Δύσκολα πράγματα δηλαδή…

Για να μην τερματίσει ο Παναθηναϊκός τρίτος, θα πρέπει όχι απλώς να χάσει ΚΑΙ τα δύο παιχνίδια που του απομένουν, αλλά η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο όχι μόνο να νικήσει τον Παναθηναϊκό (όπως και την Τουρόβ στην Πολωνία), αλλά και να υπερκαλυφθεί το +27 του ΟΑΚΑ (90-63).

Σημειώνεται πως ΑΝ ο Παναθηναϊκός τερματίσει δεύτερος ή τέταρτος θα βρεθεί στον ίδιο όμιλο του Top 16 με τον Ολυμπιακό, εφόσον αυτός είναι πρώτος στο δικό του γκρουπ στην πρώτη φάση. Αν ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος στον όμιλό του, θα αποφύγει μεν στο Top 16 τον «εμφύλιο», αλλά θα οδηγηθεί σε γκρουπ που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ως επικεφαλής την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ (που είναι φαβορί για τις πρώτες θέσεις στο τρίτο και πρώτο γκρουπ αντίστοιχα). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: