Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Κεντίρα: «Ούτε εγώ δεν ξέρω πού θα καταλήξω»

Άγνωστο είναι το μέλλον της καριέρας του Σάμι Κεντίρα, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν ξέρει πού θα καταλήξει, επισημαίνοντας ότι δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα.

Κεντίρα: «Ούτε εγώ δεν ξέρω πού θα καταλήξω»
Ούτε ο ίδιος ο Σάμι Κεντίρα δεν ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Το συμβόλαιο του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει τον Ιανουάριο. Όμως, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στη «βασίλισσα», ενώ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με άλλη ομάδα.

«Γνωρίζω ότι το συμβόλαιό μου τελειώνει. Νιώθω πολύ καλά στη Μαδρίτη. Πάντα είχαμε καλή επικοινωνία με τον σύλλογο και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παραμείνω εδώ. Δεν έχω μιλήσει με άλλες ομάδες. Ούτε εγώ δεν ξέρω που θα καταλήξω», είπε ο 27χρονος μέσος που στη συνέχεια μίλησε για την περσινή σεζόν και τον τραυματισμό του.

«Ήταν μία γεμάτη χρονιά αλλά περίεργη για εμένα λόγω του τραυματισμού μου. Δεν ήξερα αν θα προλάβαινα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ή το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευτυχώς όμως, όλα πήγαν καλά», ήταν τα λόγια του Γερμανού διεθνή που στο τέλος αναφέρθηκε στη «Χρυσή Μπάλα» και τους τρεις υποψήφιους (Ρονάλντο, Μέσι και Νόιερ).

«Οι τρεις υποψήφιοι για τη 'Χρυσή Μπάλα' είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και μεγάλες προσωπικότητες. Κατά τη γνώμη μου δύο είναι τα φαβορί. Ο Ρονάλντο και ο Νόιερ. Και οι δύο έδωσαν μία νέα διάσταση στις θέσεις που αγωνίζονται. Αν ήμουν ο πρόεδρος της FIFA, θα έδινα από μία 'Χρυσή Μπάλα' στον καθένα», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: