Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθη μετά τον οικονομικό έλεγχο ο Πρίφτης!!

Στα κρατητήρια βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, Κώστας Πρίφτης, μετά από δίωξη που του έγινε λόγω του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στο αθλητικό κέντρο.

Συνελήφθη μετά τον οικονομικό έλεγχο ο Πρίφτης
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα λογοδοτήσεις ο Κωνσταντίνος Πρίφτης, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης μετά τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο που έγινε στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Ο έλεγχος κλιμακίου του ΣΔΟΕ και της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού στις 7 Νοεμβρίου οδήγησαν στην άσκηση δίωξης κατά του πρώην προέδρου του Αθλητικού Κέντρου, ο οποίος συνελήφθη τελικά το απόγευμα της Πέμπτης (4/12).

Ο έλεγχος στον Άγιο Κοσμά έγινε με εντολή του Υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, μετά από καταγγελίες υπαλλήλων για μη καταβολή μισθών, που φανέρωσαν έλλειμμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δυσλειτουργίες στις εγκαταστάσεις που στεγάζει κάποιους απ’ τους κορυφαίους αθλητές.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο ο Υφυπουργός είχε διατάξει την παραίτηση του Πρίφτη, μετά το περιστατικό με τον χαλασμένο βατήρα που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Φαφαλή, όμως παρέμεινε στο πόστο του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: